Creëer jouw droomkeuken

3D keukenplanner

Je weet al precies hoe je keuken er moet uitzien en wilt hem graag meteen zelf uittekenen, tot in het kleinste detail?
Dat kan met onze handige 3D-keukenplanner. Snel, gemakkelijk, en gewoon in je eigen vertrouwde omgeving. Ga meteen aan de slag!

Start meteen met ontwerpen!

Heb je voldoende inspiratie gevonden op de website of in ons online inspiratieboek?
Dan ben je klaar om aan de slag te gaan met onze 3D-keukenplanner.

De 3D-keukenplanner is snel, makkelijk en het kan gewoon in je eigen vertrouwde omgeving.

In 3 stappen naar je nieuwe keuken

3D keukenplanner

Budget

Bepaal eerst hoeveel je kan en wil uitgeven aan je nieuwe keuken. DSM Keukens biedt een ruim aanbod keukenstijlen aan in alle mogelijke prijsklassen. Kom eens langs in een van onze toonzalen en laat je inspireren door meer dan 100 verschillende keukenopstellingen. Zo heb je meteen een idee van de stijl, materialen en uitvoering die passen binnen jouw budget.

Moderne keuken

Ruimte

De keuze van je nieuwe keuken hangt ook af van je beschikbare ruimte. Heb je plaats voor een kookeiland of ga je voor een wandmodel? Wil je een compacte, functionele keuken of droom je van een echte leefkeuken met een gezellige eethoek? Maak een ruwe situatieschets van de ruimte en breng die mee naar de toonzaal tijdens jouw bezoek/afspraak.

3D-keukenplanner

Ontwerp

Jouw partner ziet graag rustieke handgrepen, maar jij zweert bij greeploos? Jij houdt van tijdloos, maar je kinderen gaan voor modern en hip? Het is altijd een goed idee om deze details vooraf grondig met elkaar door te praten. Laat je bijstaan door onze keukenadviseurs of binnenhuisarchitecten. Zij helpen je graag verder bij het ontwerpen van een keuken die bij iedereen past.

Bekijk onze realisaties

Andere keukens die je misschien ook leuk vindt.

Laat je inspireren