Home DSM More

DSM More

Ga voor een stijlvol en uniek interieur!

DSM More toont keukens geïntegreerd in prachtige leefruimtes. Het nieuwe keuken- en interieurconcept is te bezichtigen in de fonkelnieuwe showrooms in Schoten en Sint-Martens-Latem.

Hier krijg je niet alleen de beste ideeën voor de keuken van je leven, je ziet ook concreet hoe die keuken optimaal zou kunnen samensmelten met andere ruimtes tot een stijlvol geheel.

Door het slim doortrekken van de look & feel van de keuken naar aanpalende ruimtes, passend meubilair en de juiste belichting worden ruimtes groter en multifunctioneler. Dezelfde consequent aangehouden stijl zorgt ook voor mooie rustgevende perspectieven. Kom eens bij ons langs voor een keuken en interieur op maat.

 

Trek de stijl van je keuken door naar aanpalende ruimtes

Living & bureau

Living

Keuken en woonkamer worden dikwijls als 1 geheel bekeken. Daarom wordt bij het ontwerp steeds vaker gestart vanuit de keuken om dan dezelfde stijl door te trekken naar de woonkamer en andere delen van het huis.

Bureau

Steeds meer mensen kiezen ervoor hun bureau te integreren in de woonkamer. Dit heeft als voordeel dat je nauwer betrokken bent bij je gezin. Bij zo’n integratie is het belangrijk dat je rondslingerende documenten, kabels en computers makkelijk kunt gaan opbergen.

Bijkeuken & berging

Bijkeuken

Om jouw boodschappen, kookpotten en keukenmateriaal kwijt te kunnen is de opbergruimte van een keuken vaak niet genoeg. De nieuwe trend van het moment is dan ook een bijkeuken, een extra ruimte waar je heel wat zaken kan in opbergen.

Wat kan je allemaal kwijt of doen in zo’n extra bergruimte?

  • extra koelkast en/of diepvries plaatsen
  • grote keukentoestellen
  • huishoudelijke machines zoals een wasmachine, een droogkast, een strijkplank en strijkijzer en uw wasrek.
DSM More

Slaapkamer & dressing

Slaapkamer 

Vanaf heden biedt DSM Keukens naast kwaliteitskeukens ook totale interieurconcepten aan. De slaapkamer is daar een onmisbaar onderdeel van. We bieden nu ook boxsprings aan tegen uitzonderlijke voorwaarden.

Dressing

Ze zijn er in alle maten en vormen. Je kan kiezen voor

  • een dressing in L-vorm
  • een rechte inrichting
  • geïntegreerd in de slaapkamer
  • in een aparte ruimte
Buitenkeuken

Terras & tuin

De moderne keuken wordt MORE en vloeit harmonisch over naar de andere woonruimtes. Kleuren, materialen en design worden doorgetrokken tot een stijlvol ruimtelijk geheel.

Dit kan uitgebreid gaan met extensies vanuit de keuken als epicentrum naar alle andere ruimtes tot zelfs outdoor naar terras en tuin toe.

Ontdek nu DSM Outdoor exclusief bij DSM Keukens in Sint-Martens-Latem.

Landelijke keuken

Een interieur in stijl met DSM More!

Kom binnen in een leefruimte die warmte, rust en intimiteit uitstraalt. Neutrale kleuren vestigen de aandacht op de robuuste details in het interieur. Rijkelijke stoffen brengen extra cachet en diepte. Kies voor een klassieke variant van de stijl met versieringen en rijkelijke stoffen of ga voor het moderne broertje door de lijnen van de eyecatchers zoals het kookeiland strak te trekken.

DSM Keukens & DSM More

Beleef in onze toonzaal je droomkeuken en ‘More’

De warme tint van de kastdeuren in houtstructuur biedt contrast aan de witte marmerlook van het kookeiland. De stijl van de keuken loopt door naar de leefruimtes rondom waardoor deze een eenheid vormt met de rest van het interieur. Strakke lijnen geven een moderne look aan de stijl van de corner. De hanglampen maken deze stijl op hun beurt wat speelser en geven een knipoog naar het verleden.

Luchtig en modern

Keep it simple, light and airy. Dat straalt deze inspiratiecorner uit. Pure materialen, fluweelzachte stoffen en lichte tinten geven deze inspiratiecorner een toegankelijk karakter. In deze corner vertoef je zonder ballast. Alsof alle zwaarte uit de ruimte is onttrokken. Al zin om te genieten en te ontspannen voor de haard? Wij alleszins wel.

strakke vormen en eenvoud

Deze inspiratiecorner typeert zich door rechte lijnen, strakke vormen en eenvoud. De minimalistische stijl en architecturale elementen binnen deze corner zorgen voor een open gevoel en optisch meer ruimte. Zowel zwart als wit worden vaak toegepast. Dit in combinatie met fellere kleuren en materialen zoals steen, glas of metaal.

De gouden combinatie

Marmerlook zorgt samen met eyecatchers, zoals de gouden kraan en de planten in de corner, voor een luxueuze en extravagante uitstraling. Deze stijl matcht het best met een zwart of wit design. Twee kleuren die modern ogen maar weinig warmte bieden op het eerste zicht. Ze combineren geweldig met het warme hout van de eettafel en de andere decorelementen in het interieur. Het geheel oogt stijlvol, chique en uitnodigend.

Witte moderne keuken
Witte moderne DSM Keuken
DSM Keukens & DSM More
DSM Keukens & DSM More
Witte DSM Keuken
moderne en witte keuken
DSM Keuken en DSM More
DSM Keuken en DSM More

Functionaliteit en minimalisme

Easy on the eye. Het tijdloze karakter van deze corner maakt deze stijl bij veel mensen geliefd. Functionaliteit, eenvoud en minimalisme typeren de look and feel van de ruimte. Men start bij de basis. Kies daarom voor geometrische vormen. Natuurlijke materialen en rustige kleuren brengen een romantische flair. Deze stijl is perfect voor wie even wil ontspannen of tot zichzelf wil komen na een lange (werk)dag.

DSM Keukens en DSM More
DSM Keukens en DSM More Witte keuken
Moderne keuken DSM More
Moderne keuken DSM More
Zitgedeelte modern DSM More
Zitgedeelte modern DSM More

strak industrieel met veel rechte lijnen

Moderne keuken
Moderne keuken
Moderne keuken DSM More
Moderne keuken DSM More

De elegante koperen kraan in de keuken vangt meteen je blik en geeft de keuken een kleine dosis bling bling. De opstelling is strak industrieel. Veel rechte lijnen en greeploze kasten met oneindig veel opbergruimte. Het werkblad is in dekton Keyla Natural Satin. Naast een keuken om in te koken, is deze keuken ook een conversatiekeuken. De slimme opstelling zorgt voor voldoende zitruimte. Het uniek en stijlvol design voelt hoogstpersoonlijk aan. Maak de designlook compleet door te kiezen voor gekleurde binnenkasten.

Kan je niet genoeg krijgen van DSM More?

De stijl van de keuken werd  hier zelfs doorgetrokken tot in de slaapkamer. Ook het bureau, de dressing , het bed en andere meubelen zijn perfect in harmonie met de rest van het interieur.

Met het nieuwe concept DSM More kan je bij DSM Keukens nu ook terecht voor je totaalproject(en). Wordt net als veel andere klanten trotse eigenaar van een DSM More-interieur op maat van jouw behoeften.

Slaapkamer DSM More
Slaapkamer DSM More
Dressing en bureau DSM More
Dressing en bureau DSM More
DSM More
Slaapkamer en bureau DSM More

Virtueel binnenkijken bij DSM More Schoten

Ontdek hoe onze binnenhuisarchitecten de stijl van de keuken doortrekken naar de rest van het interieur. Wandel door mini-appartementen en laat je inspireren door de talrijke mogelijkheden voor jouw droomkeuken of interieurproject op maat.

Start rondleiding

Virtueel binnenkijken bij DSM More Sint-Martens-Latem

Ontdek hoe onze binnenhuisarchitecten de stijl van de keuken doortrekken naar de rest van het interieur. Wandel door mini-appartementen en laat je inspireren door de talrijke mogelijkheden voor jouw droomkeuken of interieurproject op maat.

Start rondleiding

Wat onze klanten zeggen

Herman Amerijck

Dankzij jullie gouden tips genieten wij sedert enkele weken van onze droomkeuken.

Sven De Wachter

2x goed ontvangen door Bernard en de winkelverantwoordelijke. Heel correct geweest bij de aankoop en niets was teveel gevraagd.

Sabine De Clerck

DSM Keukens correct persoonlijke benadering stond gedurende onze zoektocht naar een passende keuken steeds centraal.

Marleen Eeckhout

Vandaag keuken gekocht bij DSM Kampenhout. Bedankt Jaro voor de deskundige en vriendelijke uitleg.

Laura Van Damme

Toen we de eerste keer in Kuurne gingen kregen we een heel professionele uitleg van Steven en werden onze keukenwensen goed vervuld. Als we ooit nog een keuken nodig hebben zullen we zeker opnieuw langsgaan.