Home Eigentijdse keukens

Eigentijdse keukens

Eigentijdse keukens worden niet alleen gekenmerkt door hun strak design, maar ook door hun comfort en functionaliteit. Nieuwe elektrische toestellen doen hun intrede, alsook moderne keukenaccessoires die het werk in de keuken (zoals bakken, koken, spoelen, garen, etc.) vereenvoudigen. De functies in de keuken worden steeds makkelijker, verfijnder en innovatiever. Een eigentijdse keuken is een slimme keuken.
Wil je er zeker van zijn dat je de juiste keuzes maakt wat betreft de keukentoestellen en keukenaccessoires? Onze keukenexperts bieden je een duidelijk overzicht in de verschillende mogelijkheden en geven je persoonlijk advies op basis van jouw behoeften en levensstijl. De invloed van jouw kook- en leefgewoonten op de keuze van je elektrische toestellen valt niet te onderschatten. Welke toestellen en accessoires je ook kiest, investeer in hoogwaardige, kwalitatieve en duurzame alternatieven die jaren kunnen meegaan.

Eigentijdse DSM Keuken

Kenmerken van eigentijdse keukens

Kleuren

Op vlak van kleurencombinaties zijn er geen echte regels binnen de eigentijdse keukenstijl. Een eigentijdse keuken moet vooral afgesteld worden op je behoeften en gewoontes. Indien je geen uitgesproken voorkeur hebt in de kleur van je keuken of interieur, is het aangeraden om voor eerder neutrale, elegante kleuren te kiezen en te spelen met tinten zoals wit, zwart of grijs die gemakkelijk combineerbaar zijn met inox. Vergeet zeker niet dat neutrale kleuren goed zijn in elke combinatie. Een heldere, rustgevende sfeer is gegarandeerd.

Materialen

Elke keuken, in welke stijl dan ook, staat of valt met de materialen die erin verwerkt worden. De keukenmaterialen bepalen de uitstraling van zowel je keukenkasten als werkblad of spatwand. In de meeste hedendaagse keukens is het werkblad één van de grote blikvangers. Gezien ‘functionaliteit’ ook hier primeert, wordt vaak gekozen voor natuursteen (stevig), composiet (hard, niet-poreus, hygiënisch) of hout (weinig-poreus (mits vernist), warm, zacht).

Details

In eigentijdse keukens zijn het voornamelijk de elektrische toestellen die mogen opvallen.

Decoratie

De grens tussen binnen en buiten vervaagt. De keuken is niet alleen de plek waar ‘s avonds gekookt en gegeten wordt, maar ook een ontspannings- en ontmoetingsplek. Breng groenelementen in je keuken zoals planten en kruiden voor een rustgevende sfeer.

Eigentijdse DSM Keuken
Eigentijdse DSM Keuken
Eigentijdse Keuken
Eigentijdse Keuken
Eigentijdse DSM Keuken
Eigentijdse DSM Keuken
Eigentijdse DSM Keukens
Eigentijdse DSM Keukens