Home Nieuws

Keukenblogs

Ben je op zoek naar keukeninspiratie? Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends of een van onze lekkere keukenrecepten uitproberen? Dan ben je op onze keukenblog aan het juiste adres. Op onze keukenblog vind je wekelijks nieuwe inspirationele artikels, verrassende ideeën, leuke wist-je-datjes en waardevolle tips and tricks om jouw keuken mooi in te richten.

Alle
  • Alle
  • In de kijker
  • In de media
  • Keukentrends
  • Nieuw in aanbod
  • Recepten
  • Tips & tricks
In de kijker

Wonen 2023

Van 28-30 januari & 3-5 februari vindt in de Nekkerhal in Mechelen de (ver)bouwbeurs Wonen plaats. Ook DSM Keukens is van de partij! Lees verder voor gratis tickets te bemachtigen.

In de media

Via DSM Keukens tot €85 korting op je eerste 4 HelloFresh boxen*

Als toonaangevend keukenbedrijf gaan we samenwerken met HelloFresh, een maaltijdbezorgservice die vooraf afgemeten ingrediënten en gemakkelijk te volgen recepten levert om thuis heerlijk te koken.

inflation
In de kijker

Wat houdt twee jaar prijsvastheid in?

De acties van DSM Keukens omvatten vaak een prijsvastheid van twee jaar. Maar wat houdt dat precies in? En geldt dat ook bij de steeds stijgende prijzen van de afgelopen periode?

Bouw & Reno
In de kijker

Bouw en Reno 2023

Van 14 t.e.m. 22 januari vindt in Antwerp Expo de (ver)bouwbeurs Bouw en Reno plaats. Je kan je hier laten inspireren door de laatste woontrends en ook DSM Keukens is van de partij!

Keukentrends

Wat worden dé keukentrends van 2023?

Krijg jij ook al kriebels om de nieuwigheden van 2023 te zien? Bij DSM Keukens zijn we kampioen in het creëren van slimme keukenoplossingen en brengen we steeds als eerste de nieuwste trends, en het stopt niet bij keukens alleen!

In de media

Kijk binnen in de keuken van Natalia

Eén van de bekendste klanten van DSM Keukens is Natalia. Na vele jaren is ze nog steeds dolverliefd op haar keuken, waar ze met haar gezin vele uren in spendeert.

We stuurden MNM presentatrice én vlogster Alexandra Gadzina langs voor een blik in de keuken van Natalia. Ook haar keukengeheimen worden onthuld.

In de kijker

Maak kerst dit jaar extra speciaal!

Kerstmis is een tijd van feest en vreugde, en voor veel mensen is de keuken het hart van de feestdagen. Gezellig samenzijn met de familie bij een heerlijke feestmaaltijd. Van de geur van versgebakken koekjes tot het geluid van vrolijke kerstliederen, de keuken is de plek waar herinneringen worden gemaakt en tradities worden doorgegeven van generatie op generatie.

In de kijker

Best Showroom Experience

Ben je al eens in een toonzaal van DSM Keukens geweest? Dan is het nu zeker het moment, want je kan er nu genieten van de “Best Showroom Experience” in België. In elk van onze zestien ruime toonzalen staan méér dan 50 keukens in verschillende stijlen.  Kom zelf langs in onze indrukwekkende toonzaal en geniet mee van onze grandioze openingsactie!

Nieuw in aanbod

Galileo: De nieuwe generatie ovens van Smeg

De Galileo Multicooking Technology combineert tot drie verschillende kooktechnieken tegelijkertijd, stoom, microgolf en traditioneel bakken.

In de media

DSM Keukens is trotse partner van Tiny Houses Battle

In Tiny House Battle schotelt Nora Gharib elke week dé ultieme klus-uitdaging voor aan twee bouwteams. Per aflevering hebben de twee teams 9 dagen de tijd om een tiny house uit te tekenen en te bouwen naar de smaak van de koper. Daarbij zullen ze elke vierkante meter maximaal moeten benutten.

In de kijker

Klein maar praktisch: ons ruime assortiment kleine keukens

Ga je renoveren en staat je keuken in een kleine ruimte? Of ga je een tiny house of studio bouwen? Laat je bij DSM Keukens dan verrassen door onze slimme opbergmogelijkheden, die er voor zorgen dat een kleine keuken ook mooi en praktisch kan zijn!

1 2 3 7