Home Blogs

Keukenblogs

Ben je op zoek naar keukeninspiratie? Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends of een van onze lekkere keukenrecepten uitproberen? Dan ben je op onze keukenblog aan het juiste adres. Op onze keukenblog vind je wekelijks nieuwe inspirationele artikels, verrassende ideeën, leuke wist-je-datjes en waardevolle tips and tricks om jouw keuken mooi in te richten.

Alle
  • Alle
  • In de kijker
  • In de media
  • Keukentrends
  • Nieuw in aanbod
  • Recepten
  • Tips & tricks
In de kijker

Ontdek de nieuwste keukentrends en DSM Pro op Batibouw

Na een digitale editie vorig jaar en iets later dan gebruikelijk, is Batibouw weer helemaal terug. Het ideale moment om op zoek te gaan naar een nieuwe keuken of de nieuwste keukentrends te ontdekken. Daarvoor ben je aan het juiste adres bij DSM Keukens.

In de kijker

Oost, west, je keuken op z’n paasbest

Het is weer bijna Pasen. De (klein)kinderen die chocolade-eitjes zoeken in de tuin, gezellig samenzijn met de familie, een heerlijke paasbrunch … Het is altijd leuk om je huis én keuken in opperbeste paassfeer te brengen. Laat je inspireren door onze tips.

Tips & tricks

Zo wordt jouw keuken helemaal lentefris en ordelijk

Daar is de lente, daar is de zon. Krijg jij ook zo’n goed gevoel van een opgeruimde keuken? Met deze praktische schoonmaaktips en slimme keukenoplossingen neem je je keuken in geen tijd onder handen, van het keukeneiland tot de koelkast.

Tips & tricks

Vijf tips om energie te besparen in de keuken

Energie besparen in de keuken is gemakkelijker dan je denkt. Wist je bijvoorbeeld dat je koelkast en diepvriezer goed zijn voor zo’n 20 procent van je elektriciteitsverbruik? Of dat je vaatwas in ecomodus tot 18 procent meer energie bespaart? Alle kleine beetjes helpen.

Recepten

Homemade with love: minipizza’s voor valentijn

Valentijnsdag! Hoe kun je de liefde beter vieren dan met een romantisch diner? Nu hoef je heus geen vijfgangendiner op sterrenniveau klaar te maken, maar elkaar verwennen met een liefdevol gerecht is geen slecht idee. Liefde gaat tenslotte door de maag. Voor alle happy singles: de dag van de liefde is er niet alleen voor koppels. Vier valentijn met je beste vriend(in), trouwe viervoeter of lieve kinderen … Het gebeurt allemaal in jouw DSM Keuken.

In de kijker

POP-UP Olen is open!

De DSM showroom te Olen wordt volledig verbouwd tot een gloednieuw totaalconcept met de laatste keukentrends. In afwachting van het eindresultaat openen we alvast onze eerste POP-UP toonzaal te Olen.

In de kijker

5 must-haves in jouw keuken voor een feestperiode zonder stress

Tijdens de feestdagen mag je al eens uitpakken in de keuken. Voel je de stress al opkomen? Geen paniek: met de keukeninspiratie van DSM Keukens hou jij dit jaar (en de rest van het nieuwe jaar) het hoofd koel in de keuken! Fijne feestdagen.

In de kijker

Welk keukentype ben jij?

Niet alleen een mooi keukendesign is veel waard, een moderne keuken moet ook goed uitgerust zijn.

Of je nu een echte foodie bent of vooral belang hecht aan een strak design: bij DSM Keukens vind je de keukenoplossing die aan al jouw wensen voldoet. Maar welke spoeltafel past nu helemaal bij jouw kook- en levensstijl? Ontdek het hier

In de kijker

6 interessante nieuwigheden bij DSM Keukens

Samen koken, huiswerk maken of een gezelschapsspelletje spelen: meer dan ooit genieten we van een warm thuisgevoel. En daar kan een nieuwe leefkeuken van DSM Keukens alleen maar toe bijdragen. Klaar om de laatste nieuwigheden te ontdekken?

Keukentrends

Onze 5 favoriete keukentrends voor 2022-2023

Met nog maar een maand te gaan, wordt het stilaan tijd om vooruit te kijken naar volgend jaar. Benieuwd wat 2022 voor jouw keuken in petto heeft?

In de media

Brugge verwelkomt nieuwe showroom van DSM Keukens

DSM Keukens vind je vanaf nu ook in Brugge. De nieuwe toonzaal – de achttiende al van DSM Keukens – is de ideale plek om kennis te maken met de jongste keukentrends.

1 2 3 4