Keukenblogs

Ben je op zoek naar keukeninspiratie? Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends of een van onze lekkere keukenrecepten uitproberen? Dan ben je op onze keukenblog aan het juiste adres. Op onze keukenblog vind je wekelijks nieuwe inspirationele artikels, verrassende ideeën, leuke wist-je-datjes en waardevolle tips and tricks om jouw keuken mooi in te richten.

Alle
  • Alle
  • In de kijker
  • In de media
  • Keukentrends
  • Nieuw in aanbod
  • Recepten
  • Tips & tricks
Keukentrends

Onze 5 favoriete keukentrends voor 2022

Met nog maar een maand te gaan, wordt het stilaan tijd om vooruit te kijken naar volgend jaar. Benieuwd wat 2022 voor jouw keuken in petto heeft?

In de media

Brugge verwelkomt nieuwe showroom van DSM Keukens

DSM Keukens vind je vanaf nu ook in Brugge. De nieuwe toonzaal – de achttiende al van DSM Keukens – is de ideale plek om kennis te maken met de jongste keukentrends.

In de kijker

DSM Keukens toont hart voor lokale initiatieven

DSM Keukens steunt de afdeling #Regiokracht van het Streekfonds Oost-Vlaanderen. Dit maatschappelijk initiatief helpt lokale projecten te realiseren.

Recepten

Word net als Jeroen De Pauw een sterrenchef in je eigen keuken

Voor het laatste seizoen van In De Mix (njam!) bereidde de bekende televisiechef Jeroen De Pauw de heerlijkste ijskoude gerechten in één van onze DSM Keukens.

In de media

Kijk binnen in de keuken van Manuel

In de keuken van Manuel bestaan er geen regels: alles kan! Het is meer dan alleen een keuken. Een home office is niet meer weg te denken sinds Manuel veel minder op kantoor en veel meer thuis werkt. Dankzij DSM More werd deze keuken een echte leef- en werkruimte in één. Kokerellen of videochatten met collega’s? Het gebeurt allemaal in zijn keuken van DSM Keukens.

In de media

Kijk binnen in de keuken van Bart en Anthony

In de keuken van Bart en Anthony is het altijd feest. Je hebt er nooit een tekort aan opbergruimte door het grote formaat van de kasten. Het huwelijksaanzoek van Anthony of ’het vrijgezellenfeest van Bart: het gebeurt allemaal in hun keuken van DSM Keukens.

In de media

Kijk binnen in de keuken van Fahd en Tatjana

In de keuken van Fahd en Tatjana heb je meteen zin om te kokerellen. Hun wens? Een minimalistische keuken die tegelijk warmte en gezelligheid uitstraalt. Ideaal om samen een heerlijke chocomousse te bereiden, of met vrienden het glas te heffen. Het gebeurt allemaal in hun keuken van DSM Keukens.

In de media

Kijk binnen in de keuken van Mira en Borre

De keuken van Mira en Borre is zeer strak en minimalistisch opgesteld. Deze witte keuken met houtaccenten vormt de kern van hun woning. Ze houden ervan om allerlei tekeningen, boeken, wenskaarten, enzoverder te verzamelen om hiermee hun keuken te decoreren. Lekker knus!

In de media

Kijk binnen in de keuken van Aad en Kato

In de keuken van opa Aad voel je je meteen thuis. Ze straalt warmte en gezelligheid uit dankzij de natuurlijke eiken fineer fronten. Hij heeft ervoor gekozen om landelijke elementen te combineren met enkele moderne toepassingen.

Eigentijdse DSM Keuken
Tips & tricks

Welke keukenstijl past bij jouw woning?

Een goede hygiëne is meer dan ooit belangrijk. Om de verspreiding van ziektekiemen tegen te gaan en de hygiëne in de keuken te verbeteren, biedt DSM Keukens een interessante oplossing …

Moderne keuken
Tips & tricks

Antibacterieel keukenwerkblad

Een goede hygiëne is meer dan ooit belangrijk. Om de verspreiding van ziektekiemen tegen te gaan en de hygiëne in de keuken te verbeteren, biedt DSM Keukens een interessante oplossing …

1 2 3