Home Nieuws Best Showroom Experience

Best Showroom Experience

In de kijker

Bij DSM Keukens willen we je graag een top ervaring bieden in onze showroom. Vanaf het moment dat je binnenkomt, zullen onze vriendelijke medewerkers je met open armen ontvangen en je helpen met al jouw vragen en behoeften.

Ben je al eens in een toonzaal van DSM Keukens geweest? Dan is het nu zeker het moment, want je kan er nu genieten van de “Best Showroom Experience” in België. In elk van onze zestien ruime toonzalen staan méér dan 50 keukens in verschillende stijlen.  

 

Ontdek de nieuwste trends

Onze showroom is volledig ingericht met de nieuwste producten en trends, zodat je inspiratie op kunt doen voor jouw eigen thuis. Je ontdekt er ook de nieuwste kleuren en de nieuwste trends.

Daarnaast bieden we je de beste prijzen en aanbiedingen, zodat je altijd een goede deal krijgt. We willen graag dat je tevreden bent en met een glimlach de showroom verlaat. Kom langs en laat je inspireren door ons ruime aanbod. Van landelijk tot modern, van eigentijds tot industrieel. Kom vrijblijvend langs of  maak hier een afspraak met één van onze sympathieke adviseurs.

 

“More” dan keukens alleen

In onze toonzalen van méér dan 1500 m² vind je meer dan maatkeukens alleen. In onze DSM More afdeling kan je veel inspiratie op doen voor je huis, van slaapkamer en dressing, tot maatkasten voor de woonkamer. En ook de bijkeuken, die in steeds meer woningen de rommelige berging of wasplaats vervangt, kan je er met eigen ogen bewonderen.

 

De keuken van je dromen vind je bij DSM Keukens. Je mag rekenen op professioneel advies op maat, voor elk project en elk budget. Bovendien geniet je nu van 2 jaar prijsvastheid bij aankoop van jouw keuken. Laat je inspireren in één van onze toonzalen in België.

Maak een afspraak

Deel dit artikel op