Home Blogs Kijk binnen in de keuken van Bart en Anthony

Kijk binnen in de keuken van Bart en Anthony

In de media

In de keuken van Bart en Anthony is het altijd feest. Je hebt er nooit een tekort aan opbergruimte door het grote formaat van de kasten. Het huwelijksaanzoek van Anthony of ’het vrijgezellenfeest van Bart: het gebeurt allemaal in hun keuken van DSM Keukens.

Van ja ik grill tot ja ik wil!

GEZIEN OP TV!

Een keuken waarin alles een plekje heeft en binnen handbereik ligt. Dankzij de handige opbergsystemen gaat geen centimeter opbergruimte verloren en krijgt de keuken van Bart en Anthony een slimme en efficiënte lade-indeling. Want: het leven is te kort om constant op zoek te zijn, knipoogt Bart naar zijn echtgenoot in spe. Een keuken die aldus heel veel te bieden heeft. Laten we even binnenkijken.

 

Al na de eerste date bleken Bart en Anthony een ideale match. Intussen zijn ze drie jaar samen, hebben ze net hun eerste huis gekocht en willen ze volgend jaar in het huwelijksbootje stappen. Hun gemeenschappelijke deler: het zijn twee enthousiaste levensgenieters in hart en nieren. Bart staat meestal achter het fornuis en Anthony is de personal assistant (die zelf voor geen meter kan koken). De ideale match dus!

Let’s stick together

Door donkere tinten zoals zwart of antraciet te combineren met warm houtwerk, krijgt de keuken van Bart en Anthony een industriële én warme sfeer. De (gelamineerde) matzwarte fronten met speciale antivingerafdruklaag (bye bye fingerprints) passen mooi bij het donker granieten werkblad en de keukenkasten in houtstructuur. Classy, stijlvol en gedurfd. Net als dit liefdeskoppel!

Deze keuken is Bart en Anthony op het lijf geschreven. Om het design compleet te maken, hebben ze ervoor gekozen om de binnenkant van de kasten in dezelfde kleur af te werken. Het zit ‘m in de details. Dankzij het onderhoudsvriendelijke werkblad dat bovendien hitte- en krasbestendig is, beleven ze eindeloos veel kookplezier in hun nieuwe DSM Keuken.

 

Kijk mee en laat je inspireren door DSM Keukens

Onze binnenhuisarchitect neemt je mee in de keuken van Bart en Anthony. Hij vertelt je over de coolste snufjes, talrijke kastoplossingen, leerrijke wist-je-datjes en nog zoveel meer. Kijk mee en ontdek ook waarom dit dé keuken werd voor Bart en Anthony.

Get #inspiredbydsm

 

Slaat je hart reeds sneller?

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

Deel dit artikel op