Home Blogs Bisbeurs 2022

Bisbeurs 2022

Keukentrends

In Gent vond vorige week de populaire (ver)bouwbeurs Bis plaats. Flanders Expo werd hiervoor omgetoverd tot een bouw- en interieursalon waar je in contact kan komen met diverse bedrijven en je laten inspireren door de nieuwste trends, technieken en materialen. Ook DSM Keukens was weer van de partij was met een stand die de vele bezoekers deed watertanden. 

In de spotlight

Flanders Expo in Gent stond van 8 tot en met 16 oktober 2022 volledig in het teken van bouwen en verbouwen. Bis mocht dit jaar 250 standhouders ontvangen, organiseerde tal van infosessies en verwelkomde onder meer tuinarchitect Bartel Van Riet en interieurspecialiste Kelly Claessens. Bezoekers konden er terecht om inspiratie op te doen.

Voor concrete bouw- of verbouwplannen, was je aan het juiste adres. Zeker voor wie droomt van een nieuwe keuken. DSM Keukens pakte op Bis uit met een mooie stand die heel wat lof oogste, om de nieuwste keukens onder de aandacht te brengen en geïnteresseerden te helpen met advies. Zeven keukenopstellingen in uiteenlopende stijlen toonden je wat er vandaag allemaal mogelijk is. De juiste materialen, de juiste indeling voor jouw woning en de juiste keukentoestellen: kortom de perfecte keuken.

Kwaliteitsvolle materialen

Op Bis kon je kennismaken met verschillende materialen waar je misschien nog niet aan gedacht had. Smartglass voor kolomkasten bijvoorbeeld, glazen fronten die een uitstekend alternatief vormen voor hoogglanslak of matlak. De moderne cottagekeuken die DSM Keukens toont, heeft dan weer stalen buffetkasten. En omdat DSM Keukens gelooft in de kwaliteit van zijn producten, werd op de stand een werkblad uit laminaat gebruikt … als vloer.

Hoe vind je de beste indeling?

Om een goede keukenindeling te bedenken, is het verstandig om verschillende keukens te vergelijken en ideeën op te doen. Wat denk je bijvoorbeeld van een low dining-zithoek? Zo’n aparte ontbijthoek met een lagere tafel- en zithoogte is tegenwoordig in de mode. DSM More biedt heel wat mogelijkheden om de stijl van jouw interieur en keuken op elkaar af te stemmen. Zo toonde DSM Keukens op Bis een bibliotheek die verschillende ruimtes van elkaar kan afschermen.

Slimme toestellen

Bis was ook de ideale gelegenheid om keukentoestellen te vergelijken. Werkbladafzuiging (in plaats van een traditionele dampkap) creëert bijvoorbeeld extra ruimte en ontwerpvrijheid. En dat een keukenkraan vandaag multifunctioneel is, bewijst Quooker. Warm, koud, kokend, bruisend of gefilterd water: het kan allemaal. Ook de verschillende opstellingen van de keukentoestellen, zoals drie toestellen naast elkaar of ovens die discreet aan de binnenzijde van het kookvlak geplaatst zijn trokken de aandacht.

Twee jaar prijsvastheid

Heb je gevonden wat je zocht? Dan is het tijd voor de aankoop. Maar in deze tijden van prijsstijgingen is het niet evident om je bouwbudget onder controle te houden. Gelukkig heeft DSM Keukens hiervoor een oplossing. Je krijgt namelijk twee jaar prijsvastheid als je een nieuwe keuken bestelt. Geen onaangename verrassingen dus, alleen de afgesproken prijs. Hier kun je je inschrijven voor deze actie.

De keuken van je dromen vind je bij DSM Keukens. Je mag rekenen op professioneel advies op maat, voor elk project en elk budget. Bovendien geniet je nu van 2 jaar prijsvastheid bij aankoop van jouw keuken. Laat je inspireren in één van onze toonzalen in België.

Maak nu een afspraak

Deel dit artikel op