Home Blogs De ontdekkingsreis naar jouw droomkeuken begint hier

De ontdekkingsreis naar jouw droomkeuken begint hier

In de kijker

Anno 2020 is de keuken uitgegroeid van een puur functionele plek naar een multifunctionele ruimte waar we aperitieven, thuiswerken of dineren met vrienden. Droom je ervan om jouw keuken nieuw leven in te blazen? Deze tips helpen jou bij de juiste keuze.

Opgeruimd staat netjes

Niet alleen een mooi design is veel waard, een moderne keuken moet ook goed georganiseerd zijn. Want orde in je keuken betekent meer rust in je hoofd. Hoe pak je dit aan? Heel simpel. Dankzij handige opbergsystemen gaat geen centimeter opbergruimte verloren en krijg je een slimme en efficiënte lade-indeling.

Gebruikscomfort

Droom je ook van een nieuwe keuken die optimaal is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften? Verwacht je dat al het keukengerief binnen handbereik ligt? Een goed ontwerp begint bij de indeling van de werkruimte en de plaats van de keukenapparatuur. En dan spreken we niet alleen over de hoogte van het werkblad. Spaar je rug en plaats de oven en de microgolf op dezelfde hoogte. Veel opbergruimte en ruime lades vergemakkelijken ten slotte de workflow in de keuken.

Het juiste werkblad

Een keukenwerkblad bepaalt in grote mate de uitstraling van je keuken. Ze bestaan in diverse soorten materialen, kleuren en diktes. Ga je voor composiet, keramiek of inox? Of verkies je natuursteen, dekton of laminaat? Jouw gezinssamenstelling en kookgewoontes zijn hierbij een belangrijke factor. Maak de afweging tussen design en functie. Door rekening te houden met je persoonlijke gewoontes creëert DSM Keukens een keukenplan op maat dat perfect bij jou (en je gezin) past.

Minimale ruimte, maximaal resultaat

Een keuken moet niet alleen gezellig en mooi zijn, maar ook praktisch en functioneel. Door de inrichting van jouw keuken slim en doordacht aan te pakken, haal je het maximum uit de beschikbare ruimte. Volledig volgens je eigen wensen, verwachtingen, smaak en budget. Ongeacht de grootte van de ruimte of de gekozen opstelling, al meer dan honderd jaar levert DSM Keukens vakwerk tegen de beste prijs.

Onderhoudsvriendelijk

Een keuken op maat biedt heel wat voordelen. Niet alleen zorg je ervoor dat de inrichting en opstelling volledig aan je verwachtingen voldoet, je kunt meteen ook rekening houden met de onderhoudsvriendelijkheid van de materiaalkeuze. Dat is niet alleen heel handig, het scheelt je achteraf heel wat schoonmaakwerk.

Living

Totaalbeleving

Een keuken is al lang geen aparte ruimte meer waar alleen gekookt wordt. Een keuken wordt steeds meer het kloppend hart van de woning met een open doorloop naar andere leefruimtes zoals de living, de eetplaats en het terras. Kleuren, materialen en design worden doorgetrokken tot een stijlvol en ruimtelijk geheel. DSM More toont keukens in combinatie met livings. Zo ontdek je nieuwe manieren om je keuken mooi te integreren met een of meerdere woonruimtes in huis.

We hebben een totaal project voor renovatie laten uitwerken door Jimmy en Ferdi van de vestiging in Olen. Zeer vriendelijk ontvangen, professioneel in zijn totaliteit. Keuken, berging, badkamer meubel en toilet meubel op maat gemaakt.

Jef Vermeiren DSM Keukens Olen

Deel dit artikel op