Home Blogs Dit zijn dé tips & tricks om jouw keuken te stylen!

Dit zijn dé tips & tricks om jouw keuken te stylen!

Tips & tricks

Je huidige keuken kan wel een update gebruiken of je gaat voor een volledig nieuwe keuken? Dan sta je voor heel wat keuzes. Welke stijl wil je? Welke materialen zie je graag? En hoe zorg je ervoor dat het plaatje tot in de kleinste details klopt? Met deze tips en tricks wordt het inrichten en stylen van je keuken al een stuk eenvoudiger. 

Gekleurde binnenkasten 

Je wil een witte keuken, maar speelt ook graag met kleuraccentenKies dan voor gekleurde binnenkasten. Zo breng je eenvoudig een subtiele kleurtoets in je keuken zonder de algemene aanblik te veranderen. Bij DSM Keukens heb je keuze uit meer dan 90 kleuren om je binnenkasten aan te kleden, inclusief verschillende wittinten. 

Ventilatieroosters 

Ventilatieroosters zijn vaak een doorn in het oog. Ze zijn noodzakelijk voor de ventilatie van toestellen zoals je frigo of diepvries, maar ogen niet echt mooi. De experts van DSM Keukens hebben hier een oplossing voor gevonden zodat de roosters netjes worden weggewerkt.  

Hogere onderkasten 

Extra opbergruimte is altijd handig in een keuken. Wil je graag gemakkelijk al je potten en pannentoestellen en keukenvoorraad netjes kunnen opbergen? Dan raadt DSM Keukens aan te kiezen voor hogere onderkasten met een kleinere plint. Daarnaast hebben ze ook kolomkasten tot 2,7 meter hoog om eenvoudig het overzicht te kunnen behouden. 

Designlades 

Een nieuwigheid die eruit springt bij de keukenbouwers van DSM zijn de designlades die nu verkrijgbaar zijn in de kleur Art Pepper met veiligheidsglas. Deze kleur kan je nu toepassen voor de volledige binnenafwerking van je keuken zodat je moeiteloos een uniforme, strakke en warme designlook creëert.  

Deepskin 

Hout in een keuken is mooi, maar jammer genoeg nogal gevoelig voor gebruiksschade. Een goed alternatief is deepskin. Dat garandeert je alle gebruiksgemakken van een ander materiaal, maar geeft met zijn realistische houtprint toch een mooie structuur aan je keukenkasten. DSM Keukens is de enige keukenbouwer op de markt die deze optie aanbiedt.  

Volkeramisch werkblad 

Een marmeren werkblad is momenteel erg trendy. Het is een mooi natuurlijk materiaal dat extra cachet aan je keuken geeft. Helaas is het ook gevoelig voor zuren die op het marker kunnen inwerken. Als alternatief stellen de specialisten van DSM Keukens een volkeramisch werkblad voor. De afwerking en print van een volkeramisch werkblad is zodanig verfijnd dat het zeker niet moet onderdoen voor een echt marmeren werkblad.  

Oog voor detail 

Een keuken moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Besteed dus voldoende aandacht aan details zoals verlichting, opbergoplossingen, hoekkastoplossingen, afvalsorteersystemen, etc. DSM Keukens integreert een heleboel slimme oplossingen in zijn toonzalen zodat je alles in de praktijk kan zien, van algemene verlichting of sfeerverlichting tot het ideale antwoord op al jouw opbergvragen.    

Advies van experts 

Een keuken inrichten doe je niet elke dag. Vertrouw daarom op het advies en de ervaring van experts zoals DSM Keukens. Daar wordt een keukenontwerp altijd nagekeken door zowel de keukenadviseur als de controleur en de architect vooraleer er nog een laatste nacontrole komt. Zo kunnen eventuele fouten worden opgemerkt en rechtgezet voor het te laat is.  

Balansdeur 

Een pivotdeur is al langer bekend. Voor wie graag eens iets anders wil, biedt DSM Keukens zijn klanten de mogelijkheid om een balansdeur te plaatsen. Dat is een fijne, naadloze deur die minder zwaar is dan een pivotdeur. Het gaat hier om een eigen ontwerp van DSM Keukens en is dus nergens anders verkrijgbaar.  

Gepersonaliseerde spatwand 

Geef je keuken eenvoudig een persoonlijke toets met een gepersonaliseerde spatwand. De keuze is volledig aan jou: ga voor een glazen of matte spatwand op maat gemaakt met een print die het juiste accent geeft aan jouw keuken. Zelfs een mooie reis- of gezinsfoto is mogelijk! 

Ingebouwd stopcontact 

Stopcontacten en drukknoppen zijn onmisbaar in een keuken. Denk daarom zeker even na over hoe je die wil integreren en hoe ze er volgens jou zouden moeten uitzien. Bij DSM Keukens kan je kiezen uit een uitgebreid gamma ingebouwde stopcontacten, twist-stopcontacten, etc.  

Deel dit artikel op