Home Nieuws DSM Keukens is trotse partner van Tiny Houses Battle

DSM Keukens is trotse partner van Tiny Houses Battle

In de media

In Tiny House Battle schotelt Nora Gharib elke week dé ultieme klus-uitdaging voor aan twee bouwteams. Per aflevering hebben de twee teams 9 dagen de tijd om een tiny house uit te tekenen en te bouwen naar de smaak van de koper.

Daarbij zullen ze elke vierkante meter maximaal moeten benutten. Kunnen ze de strijd tegen de deadline winnen en de koper met hun creativiteit en vindingrijkheid overtuigen om voor hun ontwerp te kiezen?

De bouwteams kwamen alvast langs bij DSM Keukens om dankzij slimme kastoplossingen en duurzame materialen de oppervlakte zo goed mogelijk te benutten!

 

Wonen op 27m²? Het kan! Vanaf dinsdag 20 december om 20u35 bij VTM schotelt Nora Gharib iedere week dé ultieme klusuitdaging voor aan twee bouwteams in het gloednieuwe Tiny House Battle.

Hoe vind je de beste indeling?

Om een goede keukenindeling te bedenken, is het verstandig om verschillende keukens te vergelijken en ideeën op te doen. Wat denk je bijvoorbeeld van een low dining-zithoek? Zo’n aparte ontbijthoek met een lagere tafel- en zithoogte is tegenwoordig in de mode. DSM More biedt heel wat mogelijkheden om de stijl van jouw interieur en keuken op elkaar af te stemmen. Zo toonde DSM Keukens op Bis een bibliotheek die verschillende ruimtes van elkaar kan afschermen.

Twee jaar prijsvastheid

Heb je gevonden wat je zocht? Dan is het tijd voor de aankoop. Maar in deze tijden van prijsstijgingen is het niet evident om je bouwbudget onder controle te houden. Gelukkig heeft DSM Keukens hiervoor een oplossing. Je krijgt namelijk twee jaar prijsvastheid als je een nieuwe keuken bestelt. Geen onaangename verrassingen dus, alleen de afgesproken prijs. Hier kun je je inschrijven voor deze actie.

De keuken van je dromen vind je bij DSM Keukens. Je mag rekenen op professioneel advies op maat, voor elk project en elk budget. Bovendien geniet je nu van 2 jaar prijsvastheid bij aankoop van jouw keuken. Laat je inspireren in één van onze toonzalen in België.

Maak nu een afspraak

Deel dit artikel op