Home Nieuws Wonen 2023

Wonen 2023

In de kijker

Een nieuw jaar gaat hand in hand met nieuwe trends. Ook 2023 is daar geen uitzondering op!
Om van meet af aan mee te zijn met de bouw- en interieurtrends van het nieuwe jaar kan je alvast een leuke beurs in je agenda noteren: “Wonen” in de Nekkerhal te Mechelen! Je bent er welkom van 28 t.e.m. 30 januari & 3 t.e.m. 5 februari. Pssst: scroll verder om gratis tickets voor de beurs te bemachtigen!

Bouw & Reno Antwerpen

Bezoek ons op Wonen

Met meer dan 100 exposanten die telkens producten en diensten van topkwaliteit leveren is Wonen een niet te missen beurs voor gezinnen die het jaar ingaan met (ver)bouwplannen. Ook degenen die toe zijn aan een nieuwe keuken kunnen tijdens een bezoekje aan de beurs hun hart ophalen.

Op de beursstand van DSM Keukens kan je de laatste trends en nieuwste kleuren in het keukenlandschap ontdekken. Van werkbladen, over kranen, tot kastindelingen. Op onze stand bevind je je in een echt keukenparadijs. Toe aan wat meer info over een bepaalde trend? Onze adviseurs ter plaatse staan je te dienst!

 

 

Unieke beursactie

Tijdens Wonen kan je genieten van een beresterke actie:

Bestel in deze beursperiode je keuken en krijg 30% korting op meubilair, 20% korting op toestellen* én een gratis iPhone 14!

Dat is nog niet alles! Wil je in de toekomst een nieuwe keuken plaatsen, maar is het nog niet voor direct? Geen probleem!  Als je nu bestelt, dan heb je 2 jaar tijd om die te plaatsen en geniet je van 2 jaar prijsgarantie.

Vraag je gratis tickets aan!

Kom je ons zelf bezoeken op Wonen?

Vraag dan je gratis tickets aan via volgende pagina: gratis tickets voor Wonen

Kom langs in een van de achttien toonzalen van DSM Keukens om eveneens te genieten van onze straffe beursactie. Onze keukenadviseurs en binnenhuisarchitecten helpen je graag met het creëren van je droomkeuken.

 

*vraag naar de voorwaarden in de toonzaal

Deel dit artikel op