Home Blogs Brugge verwelkomt nieuwe showroom van DSM Keukens

Brugge verwelkomt nieuwe showroom van DSM Keukens

In de media

DSM Keukens vind je vanaf nu ook in Brugge. De nieuwe toonzaal – de achttiende al van DSM Keukens – is de ideale plek om kennis te maken met de jongste keukentrends.

 

In de nieuwe toonzaal van 1.355 m², waar zich vroeger lichtwinkel Massive bevond, brengt DSM Keukens een totaalconcept. “Om die totaalbeleving concreet te maken, hebben de interieurarchitecten van DSM Keukens meer dan vijftig nieuwe keukenopstellingen en inspirerende ‘corners’ uitgewerkt ”, vertelt marketingverantwoordelijke Sofie De Schepper van DSM Keukens.

De showroom in Brugge mag dan nieuw zijn, DSM Keukens is een familiebedrijf met ruime ervaring.  Tim De Schepper: “Al meer dan honderd jaar verbeteren we voortdurend onze producten en diensten. Die ervaring helpt ons om keukenoplossingen te ontwerpen die beantwoorden aan de veranderende behoeften en levensstijl van onze klanten. Omdat we alleen zorgvuldig geselecteerde materialen en geavanceerde productiemethoden gebruiken, kun je erop rekenen dat jouw keuken gebouwd is om lang mee te gaan.”

Om de opening in Brugge te vieren, schenkt DSM Keukens nu 30% op meubilair, 20% op keukentoestellen én een gratis Quooker-kraan ter waarde van 1.495 euro. Deze actie is geldig in alle DSM-toonzalen.

Benieuwd naar de nieuwe toonzaal? Iedereen is van harte welkom in Fort Lapin 50 in Brugge.

Of maak een afspraak bij DSM Keukens in jouw buurt.

Deel dit artikel op