Home Nieuws Grandioze opening hypermoderne toonzaal Olen

Grandioze opening hypermoderne toonzaal Olen

In de kijker

Onze toonzaal in Shopping Park Olen heeft een complete make-over achter de rug en is een echt pareltje geworden waar je de allerlaatste nieuwigheden en trends kan komen ontdekken.

Kom zelf langs in onze indrukwekkende toonzaal en geniet mee van onze grandioze openingsactie!

Opening DSM Keukens Olen

De vernieuwde toonzaal van DSM Keukens in Olen is officieel geopend. Je vind er maar liefst 63 keukens op een totale oppervlakte van 1730 m2. Kom langs en laat je inspireren door ons ruime aanbod. Van landelijk tot modern, van eigentijds tot industrieel. Je ontdekt er ook de nieuwste kleuren en de laatste trends.

Wens je dit alles zelf graag te ontdekken? Kom dan vrijblijvend langs of  maak hier een afspraak met één van onze sympathieke adviseurs.

 

Grandioze openingsactie

Om onze opening te vieren kan je genieten van een beresterke actie: je ontvangt niet alleen 30% korting op meubelen maar ook 20% op toestellen en daar bovenop een gratis Quooker*!

Wil je in de toekomst een nieuwe keuken plaatsen, maar is het nog niet voor direct? Geen probleem!  Als je nu bestelt, dan heb je 2 jaar tijd om die te plaatsen en geniet je van 2 jaar prijsgarantie*.

*Kom dus zeker langs in onze toonzaal voor meer informatie en voorwaarden.

Contacteer DSM Keukens Olen

Tel: 014 30 35 55

Lammerdries Winkelstraat 4-B5b, Olen

Of maak hier je afspraak.

 

Kom langs in een van de achttien toonzalen van DSM Keukens. Onze keukenadviseurs en binnenhuisarchitecten helpen je graag met het creëren van je droomkeuken.

Deel dit artikel op