Home Blogs Keukenfront Fenix: hygiëne in de keuken op z’n best

Keukenfront Fenix: hygiëne in de keuken op z’n best

In de kijker

Ontdek Fenix. Een uniek materiaal voor jouw interieur dat zowel wordt toegepast op verticale als horizontale oppervlakken. Fenix is een bijzonder kras-en stootvast materiaal. Onregelmatigheden of vettige/glanzende plekken kunnen d.m.v. warmte verwijderd worden waardoor het zeer onderhoudsvriendelijk en hygiënisch is. 

Wil je Fenix ontdekken, voelen en testen? Kom dan zeker langs in een van onze toonzalen.  

Fenix heeft een lage lichtreflectie en is daarom ultramat, zacht aanvoelend en anti-vingerafdruk. Naast deze voordelen is het ook een zeer geschikt materiaal voor een designlook te geven aan je keuken. Deze unieke eigenschappen heeft Fenix te danken aan een geavanceerde nanotechnologie.  

Fenix is de vertaling van pure innovatie. Het materiaal komt tot stand door een persproces waarbij tegelijkertijd hitte en druk worden toegepast voor het verkrijgen van een homogeen en niet-poreus product. Het materiaal is opgebouwd uit de nieuwste generatie kunstharsen die doormiddel van nanotechnologie aangebracht zijn. 

Bij DSM Keukens werken we enkel met innovatieve laminaten met elk hun specifieke eigenschappen. Nog niet overtuigd? 

We zetten de voordelen nog even op een rijtje: hygiënischkrasbestendig, hoogwaardige afwerkingskwaliteit, slagvast, makkelijk te reinigen, anti-vingerafdruk, zachte aanraking en uv-bestendig.

Deel dit artikel op