Home Blogs Kijk binnen in de keuken van Aad en Kato

Kijk binnen in de keuken van Aad en Kato

In de media

In de keuken van opa Aad voel je je meteen thuis. Ze straalt warmte en gezelligheid uit dankzij de natuurlijke eiken fineer fronten. Hij heeft ervoor gekozen om landelijke elementen te combineren met enkele moderne toepassingen. Een prachtig eindresultaat, nietwaar? Ook kleindochter Kato vertoeft hier graag. Haar regelmatige bezoekjes aan haar opa brengen momenten vol plezier. Of ze nu een heerlijke chocoladetaart bakken of versgeperst fruitsap bereiden, het gebeurt allemaal in hun DSM keuken.

Van volle maag tot ik zie je graag

GEZIEN OP TV!

Wanneer op de afwas doet, is Kato er reeds met een stukje taart.  Er werd van de keuken een échte leefruimte gemaakt. Een keuken die zoveel meer te bieden heeft. Laten we even binnenkijken.

Opa Aad heeft recent 70 kaarsjes mogen uitblazen. Hieperdepiep-hoera! Ook heeft hij noodzakelijkerwijs de rol van de ‘nieuwe man’ moeten aannemen. Bijgevolg was het voor Aad belangrijk om samen met het DSM team zowel een creatief en tijdloos design alsook een functioneel en onderhoudsvriendelijke keuken te ontwerpen. Zo werd er een strakke schouwconstructie geplaatst om de dampkap weg te werken en bestaat de spoelbak uit hetzelfde onderhoudsvriendelijk keramisch materiaal als het werkblad. De smeedijzeren deur geeft een industrieel en luchtig accent.

Secret entrance

Door de verborgen balansdeur ben je zo bij de berging of wasplaats. In de gelakte deuren werden houtnerven gefreesd om een fineerlook te creëren en een mooi alternatief in houtimitatie is ook beschikbaar om voor ieder budget een oplossing te bieden.

De keuken van Aad en Kato is hen op het lijf geschreven. Ze hebben er samen al memorabele momenten beleefd, vreugde en pijn gedeeld evenals talrijke verjaardagen gevierd. Hier wordt geleefd!

Kijk mee en laat je inspireren door DSM Keukens

Onze binnenhuisarchitect neemt je mee in de keuken van Aad en Kato. Hij vertelt je over de coolste snufjes, talrijke kastoplossingen, leerrijke wist-je-datjes en nog zoveel meer. Kijk mee en ontdek ook waarom dit dé keuken werd voor Aad en Kato.

Get #inspiredbydsm

Slaat je hart reeds sneller?

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

Deel dit artikel op