Home Blogs Kijk binnen in de keuken van Manuel

Kijk binnen in de keuken van Manuel

In de media

In de keuken van Manuel bestaan er geen regels: alles kan! Het is meer dan alleen een keuken. Een home office is niet meer weg te denken sinds Manuel veel minder op kantoor en veel meer thuis werkt. Dankzij DSM More werd deze keuken een echte leef- en werkruimte in één. Kokerellen of videochatten met collega’s? Het gebeurt allemaal in zijn keuken van DSM Keukens.

Van vergaderen tussen de soep en patatten tot stoofvleessaus dat kan videochatten

GEZIEN OP TV!

De leef- en werkruimte van Manuel optimaal benutten, was de grote uitdaging voor het team van DSM Keukens. De look and feel van de keuken (kleuren, materialen en design) werd doorgetrokken in de rest van de woning om een stijlvol en homogeen geheel te realiseren. Een keuken die zoveel meer te bieden heeft. Laten we even binnenkijken.

Het clichébeeld van de vrijgezel die eenzaam in de zetel ploft met een kant-en-klaarmaaltijd uit de microgolfoven, is voltooid verleden tijd. Manuel heeft een leuke job, veel vrienden, en een boeiend sociaal leven. Hij houdt van lekker en gezond eten. Tijdens de vele videomeetings kunnen collega’s dagelijks meegenieten van de kookkunsten van deze enthousiaste hobbykok/foodie. Telewerken was nog nooit zo eenvoudig én tof!

Work hard, play hard

Met een slimme schuifdeurkast plaatst Manuel zijn koffiezetapparaat en heel wat andere spullen snel en gemakkelijk uit het zicht van zijn (virtuele) gasten. Opgeruimd staat netjes, nietwaar? De ideale oplossing voor Manuel als alleenstaande man … en occasionele sloddervos.

Kwaliteit staat centraal in deze moderne zwart-witte opstelling. De greeploze hoogglans fronten geven aan de keuken van Manuel een tijdloze uitstraling en creëren een groot ruimtegevoel. De gelakte keukenkasten worden gecombineerd met een onderhoudsvriendelijk matzwart werkblad dat bovendien hitte -en krasbestendig is.

Kijk mee en laat je inspireren door DSM Keukens

Onze binnenhuisarchitect neemt je mee in de keuken van Manuel. Hij vertelt je over de coolste snufjes, talrijke kastoplossingen, leerrijke wist-je-datjes en nog zoveel meer. Kijk mee en ontdek ook waarom dit dé keuken werd voor Manuel.

Get #inspiredbydsm

Slaat je hart reeds sneller?

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

Deel dit artikel op