Home Blogs Kijk binnen in de keuken van Mira en Borre

Kijk binnen in de keuken van Mira en Borre

In de media

De keuken van Mira en Borre is zeer strak en minimalistisch opgesteld. Deze witte keuken met houtaccenten vormt de kern van hun woning. Ze houden ervan om allerlei tekeningen, boeken, wenskaarten, enzoverder te verzamelen om hiermee hun keuken te decoreren. Lekker knus! Op die manier wordt een simpele tekening nu een leuke herinnering. Voor kleine kapoen Borre is het ook de ideale plek om al z’n speelgoed uit te testen terwijl mama Mira een overheerlijke ovenschotel aan het bereiden is. Het gebeurt allemaal in hun DSM keuken.

Van lieftallige engel tot ondeugende bengel

GEZIEN OP TV!

Terwijl mama Mira een ovenschotel uit de oven neemt, schuift Borre zijn dinosaurussen opzij om plaats vrij te maken. Maar wanneer de mama zich even omdraait, kon deugniet Borre al niet wachten om de ovenschotel bij zich te nemen. Gelukkig is de keuken van allerlei oplossingen voorzien! Er werd van de keuken een échte leefruimte gemaakt. Een keuken die zoveel meer te bieden heeft. Laten we even binnenkijken.

Voor Mira was het van belang dat de keuken een strak maar stijlvol en tijdloos design had. Door het kleur ‘wit perfect sense’ te combineren met een notenkleur, creëer je niet alleen een gevoel van rust en ruimte maar tevens een warme leefruimte. Het strakke design wordt voornamelijk weerspiegeld in de witte horizontale greeplijsten rondom het keukeneiland. Bij de hoge kolomkasten werd gebruik gemaakt van grafietzwarte verticale greeplijsten zodat je met 1 beweging o.a. de apotheekkast kan openen. Borre vindt dit evenzeer een kei tof ontwerp. Nu kan hij ook de snoepkast van onderaan openen.

To pull or not to pull

De eyecatcher in deze keuken is ongetwijfeld het verstelbaar werkblad. Een uniek item met een dubbele functionaliteit. Enerzijds verkrijg je extra werkbladruimte en anderzijds is het ideaal voor een gezellige aperitief aan het werkblad. Mira en Borre hebben hier reeds tal van gezelschapsspellen avonden beleefd. Eén van hun favorieten is nog steeds Scrabble. Wat een creatief duo!

De keuken van Mira en Borre is hen op het lijf geschreven. Ze hebben er samen al memorabele momenten beleefd, vreugde en pijn gedeeld evenals talrijke gezelschapsspellen gespeeld. Hier wordt geleefd!

Kijk mee en laat je inspireren door DSM Keukens

Onze binnenhuisarchitecte neemt je mee in de keuken van Aad en Kato. Zij vertelt je over de coolste snufjes, talrijke kastoplossingen, leerrijke wist-je-datjes en nog zoveel meer. Kijk mee en ontdek ook waarom dit dé keuken werd voor Mira en Borre.

Get #inspiredbydsm

Slaat je hart reeds sneller?

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

Deel dit artikel op