Home Blogs Kijk binnen in de keuken van Fahd en Tatjana

Kijk binnen in de keuken van Fahd en Tatjana

In de media

In de keuken van Fahd en Tatjana heb je meteen zin om te kokerellen. Hun wens? Een minimalistische keuken die tegelijk warmte en gezelligheid uitstraalt. Ideaal om samen een heerlijke chocomousse te bereiden, of met vrienden het glas te heffen. Het gebeurt allemaal in hun keuken van DSM Keukens.

Fahd en Tatjana hechten veel belang aan tradities zoals lekker eten, gastvrijheid en familiale warmte. De authentieke uitstraling van de kolomkastdeuren past helemaal binnen die levensstijl. Voor hun kolomkasten viel de keuze op deepskin, een innovatief materiaal dat qua look en feel sterk lijkt op fineer. De voordelen van deepskin zijn legio: gemakkelijk afwasbaar, stevig, stoot- en krasvast en met de uitstraling van echt hout. Nog een pluspunt: het is een stuk budgetvriendelijker dan laminaat.

Spice up your kitchen

Voor Fahd en Tatjana was dit minimalistisch keukendesign een must. Om de strakke look te behouden, werden zowel het werkblad als de verlengde deurfronten uit hetzelfde materiaal vervaardigd. Deze ‘toon-op-toon’ zorgt niet alleen voor een evenwichtig geheel, maar creëert ook een eenvoudige, gezellige sfeer.

Tatjana heeft door de jaren heen een behoorlijke verzameling aan keukenspullen opgebouwd. Al die borden, glazen en kommetjes moeten natuurlijk ergens opgeborgen worden. Er is gekozen voor een dun laminaten werkblad en slimme opbergoplossingen, zoals extra hoge onderkasten waar alles netjes een plekje vindt. Functionele opbergkasten zoals een veelzijdige apotheekkast maken het koken voor Fahd en Tatjana des te plezanter!

Van chocomousse tot eerste keer touch

De finishing touch voor hun gezellige leefkeuken? Enkele eyecatchers in vrolijke kleuren, veel planten en potjes met verse kruiden zoals basilicum, tijm of munt. Of andere kleurrijke specerijen die ze meebrengen van hun vele exotische reizen. Niets is pittiger dan kruiden die al je smaakpapillen prikkelen en wat couleur locale toevoegen aan je eigen wereldkeuken.

Kijk mee en laat je inspireren door DSM Keukens

Onze binnenhuisarchitecte neemt je mee in de keuken van Fahd en Tatjana. Zij vertelt je over de coolste snufjes, talrijke kastoplossingen, leerrijke wist-je-datjes en nog zoveel meer. Kijk mee en ontdek ook waarom dit dé keuken werd voor Fahd en Tatjana.

Get #inspiredbydsm

Slaat je hart reeds sneller?

Ontdek meer verhalen van families groot en klein die voor DSM Keukens kozen en samen met ons hun droomkeuken realiseerden. Een DSM-keuken wordt het hart van je huis.

Deel dit artikel op