Home Nieuws Klein maar praktisch: ons ruime assortiment kleine keukens

Klein maar praktisch: ons ruime assortiment kleine keukens

In de kijker

Ga je renoveren en staat je keuken in een kleine ruimte? Of ga je een tiny house of studio bouwen? Laat je bij DSM Keukens dan verrassen door onze slimme opbergmogelijkheden, die er voor zorgen dat een kleine keuken ook mooi en praktisch kan zijn!

 

 

Het grootste aanbod, ook in kleine keukens

In ons grote aanbod bevinden zich heel wat goed uitgeruste, kleine keukens. Dankzij de vele kastoplossingen, kleuren en materialen, vind je voor iedere ruimte de ideale oplossing. Van compacte keukenblokken tot complete keukens met alle benodigde apparatuur, we hebben alles wat u nodig heeft om uw kleine keuken te vormen tot een efficiënte en stijlvolle ruimte. Bovendien zijn onze keukens gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ze duurzaam, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben.

Kleine ruimte, grote mogelijkheden

Een kleine ruimite hoeft niet te betekenen dat je moet besparen op vlak van design. Door over elke centimeter na te denken, kan je het comfort en de uitrusting van een grote keuken ook terugvinden in een compacte keuken. De keuze van toestellen en sanitair is belangrijk om de ruimte efficiënt te benutten. Bovendien zijn onze keukens verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en kleuren, zodat u gemakkelijk een keuze kunt maken die bij uw persoonlijke smaak en stijl past. Kijk vandaag nog naar ons aanbod en ontdek hoe u uw kleine keuken kunt transformeren tot een droomkeuken.

Twee jaar prijsvastheid

Heb je gevonden wat je zocht? Dan is het tijd voor de aankoop. Maar in deze tijden van prijsstijgingen is het niet evident om je bouwbudget onder controle te houden. Gelukkig heeft DSM Keukens hiervoor een oplossing. Je krijgt namelijk twee jaar prijsvastheid als je een nieuwe keuken bestelt. Geen onaangename verrassingen dus, alleen de afgesproken prijs. Hier kun je je inschrijven voor deze actie.

De keuken van je dromen vind je bij DSM Keukens. Je mag rekenen op professioneel advies op maat, voor elk project en elk budget. Bovendien geniet je nu van 2 jaar prijsvastheid bij aankoop van jouw keuken. Laat je inspireren in één van onze toonzalen in België.

Maak nu een afspraak

Deel dit artikel op