Home Blogs Word net als Jeroen De Pauw een sterrenchef in je eigen keuken

Word net als Jeroen De Pauw een sterrenchef in je eigen keuken

Recepten

Enkele maanden geleden was chef-kok Jeroen De Pauw te gast in onze showroom in Sint-Martens-Latem. Voor het laatste seizoen van In De Mix (njam!) bereidde de bekende televisiechef de heerlijkste ijskoude gerechten in één van onze DSM Keukens. Van ice creamy cocktails tot home made ice snickers: geproefd en goedgekeurd!

Al op jonge leeftijd ruilde Jeroen De Pauw de sterrenrestaurants in om samen met verschillende artiesten te reizen in een mobiele keuken. Ook in zijn eigen keuken houdt de chef-kok wel van wat avontuur. Hij doet dat zonder te veel tierlantijntjes en met een flinke portie rock-’n-roll. Jeroen is verzot op outdoor cooking en dat maakt van hem de geschikte gast-chef in onze zwarte keuken met een echt outdoorgevoel.

Breng de natuur in huis

Het hele jaar door de natuur in huis? Het kan! Alles draait om de zoektocht naar innerlijke rust in ons hectisch leven, waarbij we de natuur in al zijn aspecten willen integreren. Zowel op het vlak van materialen, afwerkingen als kleuren. Materialen zoals hout, metaal of steen geven een organische uitstraling aan de strakke, sobere lijnen van de zwarte keukenfronten.

Met natuurlijke elementen kun je extra gezelligheid creëren. Heb je er bijvoorbeeld al aan gedacht om een haardvuur te plaatsen in jouw gloednieuwe keuken? De eigentijdse keuken is het hart van het huis en een knetterend haardvuur zorgt voor een warme en huiselijke sfeer tijdens het kokerellen.

Tip! Wil je jouw keuken nieuw leven inblazen? Vraag snel je gratis inspiratieboek aan, boordevol nuttige keukentips en info.

Op maat van jouw levensstijl

Eigentijdse keukens worden niet alleen gekenmerkt door hun strak design, maar ook door hun comfort en functionaliteit. Een keuken moet zich aanpassen aan jouw levensstijl en niet omgekeerd. Wist je trouwens dat onze zwarte keukenfronten gemaakt zijn uit een innovatief kras- en stootvast materiaal? Het is ultramat, voelt zacht aan en voorkomt vingerafdrukken.

Bij DSM Keukens kun je jouw nieuwe keuken volledig personaliseren, zodat het finale keukenontwerp perfect aansluit bij jouw behoeften. Maak een afspraak in een toonzaal in de buurt en laat je coachen door de binnenhuisarchitecten en keukenstylisten van DSM Keukens.

Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw!

Kookinspiratie nodig?

Ontdek alle recepten van In de mix 3 op https://njam.tv/programmas/in-de-mix-3

Deel dit artikel op