Home Blogs 6 interessante nieuwigheden bij DSM Keukens

6 interessante nieuwigheden bij DSM Keukens

In de kijker

Samen koken, huiswerk maken of een gezelschapsspelletje spelen: meer dan ooit genieten we van een warm thuisgevoel. En daar kan een nieuwe leefkeuken van DSM Keukens alleen maar toe bijdragen. Klaar om de laatste nieuwigheden te ontdekken?

1. Trendy glaskasten

Glaskasten zijn helemaal in. Ze zijn een echte eyecatcher en horen thuis in iedere moderne keuken. Ga je voor een tussenbodem of legplanken in hout, metaal of glas? Voor de verlichting kun je kiezen tussen indirecte verlichting zoals een geïntegreerde ledstrip of gewone inbouwspotjes die je gemakkelijk aanpast aan de stemming in je keuken. Je creëert dus zelf de gewenste sfeer in je keuken.

2. Exclusief bij DSM: Premium 26

Organisatie in je keuken is belangrijk. De nieuwe Premium 26-lijn speelt hier slim op in. Met deze nieuwe indeling haal je nog meer uit de kast. Standaardfronten bestaan uit twee gelijke lades, waarbij de bovenste lade twee binnenlades telt. De nieuwe frontindeling heeft echter een verschillende hoogte met handige binnenlades: een grote en kleinere lade met telkens twee binnenlades. Zo krijg je in combinatie met een hoge onderkast extra opbergruimte en is de werkhoogte ideaal voor mensen die iets groter zijn.

3. Multifunctionele reling

Wil je alles netjes opbergen of net laten zien wat je in huis hebt? Met wandplanken, rekken en een handige multifunctionele reling maak je van je keuken een gestructureerde en gezellige werkplek. Kleed ze aan met jouw mooiste servies, enkele leuke bloempotjes met verse kruiden of een wall of fame met foto’s van je gezin, vrienden of familie. Gezelligheid troef! Het ingebouwde stopcontact met USB-lader is bovendien een mooie en comfortabele oplossing voor de overvloed aan opladers in huis. Mooi van design en functioneel in gebruik: win-win!

4. Extra stevig laminaat

Nieuwe productietechnieken worden voortdurend ontwikkeld om materialen in de keuken nog duurzamer, sterker en verfijnder te maken. Laminaat is bijzonder populair en de voordelen zijn dan ook legio: onderhoudsvriendelijk, erg sterk en krasbestendig. DSM Keukens werkt exclusief met laminaat met een sterke toplaag van 1 mm tegenover in plaats van het meest voorkomende 0.8mm. Hierdoor kan jouw keuken nog beter tegen een stootje en is ze beter bestand tegen water en warmte. Laminaat kan zowel voor de fronten als voor het werkblad gebruikt worden. Extra pluspunt: het is beschikbaar in verschillende kleuren.

5. Slimme apparatuur

Technische innovaties helpen ons om gemakkelijker te leven en werken in de keuken. Slimme en duurzame apparatuur zoals inductiekookplaten, hightech dampkappen, een Quooker-kraan en afvalsorteersystemen zijn slechts enkele mogelijkheden. Of wat denk je van een slimme koelkast met multifunctioneel display dat moeiteloos de functies van je smartphone overneemt?

6. Totale make-over

Een thuiskantoor is niet meer weg te denken sinds we veel minder op kantoor werken. Door de look & feel van de keuken door te trekken naar aanpalende ruimtes, passend meubilair te kiezen en juist te belichten, worden ruimtes groter en multifunctioneler. DSM More tovert jouw interieur om tot een toegankelijke, veelzijdige en comfortabele leef- en werkplek. Volledig volgens je eigen wensen, smaak en budget.

Deel dit artikel op