Home Nieuws Ontdek de nieuwste keukentrends en DSM Pro op Batibouw

Ontdek de nieuwste keukentrends en DSM Pro op Batibouw

In de kijker

Na een digitale editie vorig jaar en iets later dan gebruikelijk, is Batibouw weer helemaal terug. Het ideale moment om op zoek te gaan naar een nieuwe keuken of de nieuwste keukentrends te ontdekken. Daarvoor ben je aan het juiste adres bij DSM Keukens.

 

Van zaterdag 21 tot en met zondag 29 mei 2022 worden de Heizelpaleizen in Brussel omgetoverd tot de bekendste bouwbeurs van ons land. Het is alweer van 2020 – net voor de eerste coronalockdown – geleden dat Batibouw nog fysiek kon plaatsvinden. “We staan te popelen om onze exposanten en bezoekers te verwelkomen op de fysieke editie van Batibouw 2022. Hun enthousiasme toont aan dat Batibouw nog altijd de place to be is om je laten inspireren, je project te helpen realiseren en de laatste innovaties in de bouw- en renovatiesector te ontdekken”, zegt Frédéric Devos, directeur van de beurs. DSM Keukens is opnieuw van de partij en pakt uit met een mooie stand om de nieuwste keukens in de schijnwerpers te plaatsen. Diverse keukenopstellingen tonen je wat er vandaag allemaal mogelijk is. En dat is heel wat.

 

Slimme toestellen

Bij DSM Keukens vind je slimme toestellen die jouw keuken moderner én praktischer maken. Kijk bijvoorbeeld naar de Knock2open-functie van Miele. Twee klopjes op het front en de deur van de inbouwvaatwasser gaat vanzelf zo’n tien centimeter open. Handig, toch? Het is bovendien erg mooi in een greeploze keuken. Werkbladafzuiging (in plaats van een traditionele dampkap) creëert dan weer extra ontwerpvrijheid. En dat een keukenkraan vandaag multifunctioneel is, bewijst Quooker. Warm, koud, kokend, bruisend of gefilterd water: aan jou de keuze.

Perfect op maat

Aangezien je jouw keuken (bijna) dagelijks gebruikt, is het zeer belangrijk dat ze perfect op jouw wensen afgestemd is. Een werkblad op ergonomische hoogte of een vaatwasser met comfortlift sparen jouw rug. Bij DSM Keukens kan er altijd iets meer. Denk bijvoorbeeld aan een brede balansdeur in precies dezelfde stijl als de kolomkasten. Of een oven met deur aan de binnenzijde van het kookvlak. Discreet en stijlvol.

Hou je ervan om de dag te beginnen met een lekker ontbijt in de keuken? Kies dan voor een spoeltafel met verschuifbaar ontbijttablet of maak een leuke ontbijthoek in de keuken. Een nieuwe trend is low dining, met een lagere tafel- en zithoogte. Je kent het misschien al vanop terrassen en nu kun je dit loungegevoel ook in je eigen keuken beleven. Gezellig en comfortabel ontbijten met een kopje koffie, terwijl je de krant doorbladert.

 

Harmonieus interieur

Natuurlijk is het ook belangrijk dat jouw keuken past bij de rest van jouw interieur en vice versa. Daarvoor is DSM More in het leven geroepen. DSM More bekijkt keukens als integraal deel van de leefruimte. De binnenhuisarchitecten trekken de stijl van de keuken door naar de rest van jouw interieur. Op de Batibouw-stand van DSM Keukens zie je bijvoorbeeld een heuse bibliotheek, met onderaan plaats voor een tv-meubel. Ideaal om in dezelfde ruimte verschillende zones af te bakenen.

DSM Pro

DSM Pro richt zich op projectontwikkelaars. DSM Keukens gelooft in partnerships op lange termijn en vormde een speciaal team om deze projecten op te volgen. Op Batibouw ontdek je alvast twee mooie voorbeelden van projectkeukens.

Interessante voorwaarden

Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, is het een uitstekend moment om die knoop door te hakken. Speciaal voor Batibouw gelden immers interessante voorwaarden bij DSM Keukens. Bij aankoop van een nieuwe keuken krijg je 30% op meubilair + 20% gratis toestellen + gratis Quooker kraan ter waarde van 1495 euro . Kom dus zeker eens langs bij DSM Keukens op Batibouw of in een van de achttien toonzalen van DSM Keukens.

Deel dit artikel op