Home Nieuws Ontdek de voordelen van een binnenhuisarchitect

Ontdek de voordelen van een binnenhuisarchitect

In de kijker

Bij de aankoop van een nieuwe keuken komt heel wat kijken. De keukenmarkt is continu in beweging en elke maand verrast de keukenwereld ons opnieuw met een nieuwe keukentrend. Van de allernieuwste keukenstijlen, inspirerende keukenopstellingen, slimme kastoplossingen tot technologische vernieuwingen. Een binnenhuisarchitect helpt je wegwijs in het maken van de juiste keuzes.

Voordelen

Een binnenhuisarchitect kent z’n stiel als geen ander. Het zijn experts in hun domein die zich voortdurend informeren en bijscholen over de laatste ontwikkelingen en trends in keukens. Dit brengt natuurlijk heel wat voordelen met zich mee. Zo focust een binnenhuisarchitect zich op jou als bewoner. Om de keukenruimte zo flexibel en gebruiksvriendelijk mogelijk in te delen, is het van groot belang dat je jouw behoeftes, noden en levensstijl bespreekt met de binnenhuisarchitect. Een ruimte moet zich immers aanpassen aan jou en niet omgekeerd.

Een ander voordeel van een binnenhuisarchitect is dat er wordt stilgestaan bij het vermijden van onnodige kosten en er extra aandacht wordt besteed aan kleine (maar belangrijke) details zoals voldoende stopcontacten in de keuken.

De juiste look & feel 

Naast tal van praktische voordelen helpt een binnenhuisarchitect je ook bij het bepalen van de juiste look and feel van je inrichting. In het grote aanbod aan stijlen, kleuren, materialen en meubelen zal jouw binnenhuisarchitect de perfecte harmonie vinden die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en een plek creëren waar je tot rust kan komen na een hectische dag.

Meer dan 20 jaar ervaring

DSM Keukens heeft een team binnenhuisarchitecten met meer dan 20 jaar ervaring. Onze architecten worden jaarlijks opgeleid om op de hoogte te blijven van de allernieuwste trends. Benieuwd naar het advies van een van onze binnenhuisarchitecten? Plan vandaag nog een afspraak in. Voor je het weet zit je te genieten in de keuken waar je altijd al van droomde.

Interior design is a business of trust.

Venus Williams

Deel dit artikel op