Home Blogs

Keukenblogs

Ben je op zoek naar keukeninspiratie? Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends of een van onze lekkere keukenrecepten uitproberen? Dan ben je op onze keukenblog aan het juiste adres. Op onze keukenblog vind je wekelijks nieuwe inspirationele artikels, verrassende ideeën, leuke wist-je-datjes en waardevolle tips and tricks om jouw keuken mooi in te richten.

Alle
  • Alle
  • In de kijker
  • In de media
  • Keukentrends
  • Nieuw in aanbod
  • Recepten
  • Tips & tricks
In de kijker

Welk keukentype ben jij?

Niet alleen een mooi keukendesign is veel waard, een moderne keuken moet ook goed uitgerust zijn.

Of je nu een echte foodie bent of vooral belang hecht aan een strak design: bij DSM Keukens vind je de keukenoplossing die aan al jouw wensen voldoet. Maar welke spoeltafel past nu helemaal bij jouw kook- en levensstijl? Ontdek het hier

In de kijker

6 interessante nieuwigheden bij DSM Keukens

Samen koken, huiswerk maken of een gezelschapsspelletje spelen: meer dan ooit genieten we van een warm thuisgevoel. En daar kan een nieuwe leefkeuken van DSM Keukens alleen maar toe bijdragen. Klaar om de laatste nieuwigheden te ontdekken?

Keukentrends

Onze 5 favoriete keukentrends voor 2022-2023

Met nog maar een maand te gaan, wordt het stilaan tijd om vooruit te kijken naar volgend jaar. Benieuwd wat 2022 voor jouw keuken in petto heeft?

In de media

Brugge verwelkomt nieuwe showroom van DSM Keukens

DSM Keukens vind je vanaf nu ook in Brugge. De nieuwe toonzaal – de achttiende al van DSM Keukens – is de ideale plek om kennis te maken met de jongste keukentrends.

In de kijker

DSM Keukens toont hart voor lokale initiatieven

DSM Keukens steunt de afdeling #Regiokracht van het Streekfonds Oost-Vlaanderen. Dit maatschappelijk initiatief helpt lokale projecten te realiseren.

Recepten

Word net als Jeroen De Pauw een sterrenchef in je eigen keuken

Voor het laatste seizoen van In De Mix (njam!) bereidde de bekende televisiechef Jeroen De Pauw de heerlijkste ijskoude gerechten in één van onze DSM Keukens.

In de media

Kijk binnen in de keuken van Manuel

In de keuken van Manuel bestaan er geen regels: alles kan! Het is meer dan alleen een keuken. Een home office is niet meer weg te denken sinds Manuel veel minder op kantoor en veel meer thuis werkt. Dankzij DSM More werd deze keuken een echte leef- en werkruimte in één. Kokerellen of videochatten met collega’s? Het gebeurt allemaal in zijn keuken van DSM Keukens.

In de media

Kijk binnen in de keuken van Bart en Anthony

In de keuken van Bart en Anthony is het altijd feest. Je hebt er nooit een tekort aan opbergruimte door het grote formaat van de kasten. Het huwelijksaanzoek van Anthony of ’het vrijgezellenfeest van Bart: het gebeurt allemaal in hun keuken van DSM Keukens.

In de media

Kijk binnen in de keuken van Fahd en Tatjana

In de keuken van Fahd en Tatjana heb je meteen zin om te kokerellen. Hun wens? Een minimalistische keuken die tegelijk warmte en gezelligheid uitstraalt. Ideaal om samen een heerlijke chocomousse te bereiden, of met vrienden het glas te heffen. Het gebeurt allemaal in hun keuken van DSM Keukens.

1 2 3 4 5