Home Nieuws Via DSM Keukens tot €85 korting op je eerste 4 HelloFresh boxen*

Via DSM Keukens tot €85 korting op je eerste 4 HelloFresh boxen*

In de media

Als toonaangevend keukenbedrijf gaan we samenwerken met HelloFresh, een maaltijdbezorgservice die vooraf afgemeten ingrediënten en gemakkelijk te volgen recepten levert om thuis heerlijk te koken.

 

Een gesmaakte samenwerking

DSM Keukens is een toonaangevend keukenbedrijf en HelloFresh is een toonaangevende maaltijdboxdienst. Deze samenwerking brengt de expertise van DSM Keukens op het gebied van keukendesign en functionaliteit samen met het gemak en de heerlijke recepten van HelloFresh.

Klanten zullen nu gemakkelijk een volledig functionele keuken in hun huis kunnen integreren, uitgerust met de apparatuur die nodig is om heerlijke HelloFresh-maaltijden te bereiden.

Thuis heerlijke maaltijden bereiden

Dit partnerschap is een natuurlijke fit, aangezien zowel DSM Keukens als HelloFresh kwaliteit, innovatieve producten en service hoog in het vaandel hebben staan.

Dankzij het oog voor detail van DSM Keukens en de focus van HelloFresh op verse ingrediënten en gemakkelijk te volgen recepten die aan de deur worden bezorgd, kunnen klanten een ontspannen en plezierige eetervaring verwachten.

Een groene keuken

Naast het gemak en de kwaliteit van de producten en diensten die deze samenwerking biedt, zetten DSM Keukens en HelloFresh zich ook in voor duurzaamheid. DSM Keukens maakt bij de productie van de keukens gebruik van milieuvriendelijke materialen en energiezuinige apparaten, terwijl HelloFresh leveranciers uit de buurt verkiest, die ook duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, en waar mogelijk recyclebare verpakkingen gebruikt.

We zijn erg enthousiast over deze samenwerking met HelloFresh en kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst brengt met deze leuke samenwerking.

Om deze samenwerking te vieren, krijg je nu tot €85 euro op je eerste 4 dozen bij HelloFresh met de code “8F-ASK23”. Klik hier om de korting onmiddellijk te activeren. Blijf op de hoogte voor meer updates en speciale aanbiedingen van DSM Keukens en HelloFresh!

*De korting is geldig voor nieuwe klanten of als je lidmaatschap meer dan 3 maanden geleden is opgezegd.

 

Bij DSM Keukens vind je de keuken van je dromen. Je kan rekenen op professioneel advies op maat van elk project en elk budget. Bovendien geniet je nu van 2 jaar prijsvastheid bij de aankoop van je keuken. Laat je inspireren in een van onze 16 toonzalen in België.

Maak een afspraak

Deel dit artikel op