Home Nieuws Voordelen van een keukenadviseur of binnenhuisarchitect

Voordelen van een keukenadviseur of binnenhuisarchitect

In de kijker

Onze keukenadviseurs & binnenhuisarchitecten zijn gespecialiseerd in het maken van realistische 3D visualisaties zodat we jouw keukenontwerp of interieurproject optimaal kunnen voordragen. Samen met jou zoeken we naar de keukenoplossing of totaaloplossing die rekening houdt met jouw stijl en budget. 

We analyseren wat je belangrijk vindt, je levensstijl en hoe we de keuken kunnen doen aansluiten bij jouw visie en verwachtingen. We creëren een sfeer waarin je jou volledig kan terugvinden. Een keukenontwerp komt tot stand door een combinatie van visie en droom, kennis en creativiteit, identiteit en leefwijze en tenslotte functie en vorm. 

Voor de ruimtebeleving en indeling ben je bij een interieurarchitect of binnenhuisarchitect aan het juiste adres. Hij of zij heeft een langetermijnvisie op de functies en flexibiliteit van ruimtes en focust zich hierbij op de mensen die moeten leven in deze ruimtes. Dit heeft grote voordelen naar de toekomst toe. Zo kunnen onnodige kosten bijvoorbeeld vermeden worden. Dit kan gaan over kleine dingen zoals voldoende stopcontacten tot rekening houden met veranderende gezinssituaties. 

Naast tal van praktische voordelen is er nog een belangrijke reden om je te laten bijstaan door een keukenadviseur of binnenhuisarchitect: de look en sfeer van je inrichting. In het grote aanbod aan stijlen, kleuren, materialen en keukenopstellingen vinden we een perfecte harmonie die jouw persoonlijkheid weergeeft en waar je tot rust kan komen na een hectische dag. 

Tevreden over de service die we tot op heden kregen bij de keuze van onze keuken. We hebben verschillende winkels bezocht en de kwaliteit van DSM staat toch wel duidelijk boven andere keukenwinkels.

Kimberly DSM Keukens Schoten

Tal van redenen om te vertrouwen op een keukenadviseur of binnenhuisarchitect 

Veel mensen weten niet goed hoe ze de inrichting van hun interieur moeten aanpakken of zijn achteraf niet tevreden met het eindresultaat als ze zelf hun keuken en interieur vormgeven. Daarom kan het zeker nuttig zijn om een beroep te doen op een keukenadviseur of binnenhuisarchitect.  

Keukenadviseur of binnenhuisarchitect als expert  

 • Helpt bij het zoeken naar jouw favoriete keukenstijl
 • Creëert een keukenruimte die past bij jouw levensstijl
 • Geeft je inzicht in de te ondernemen stappen van het project en de details van jouw keuken
 • Stelt een realistische planning op naargelang budget en tijdschema
 • Communiceert steeds transparant en handelt in het belang van jou als klant 

Keukenadviseur of binnenhuisarchitect als specialist 

 • Verrast je met vernieuwende ideeën en is steeds op de hoogte van de allernieuwste trends
 • Ontwerpt een realistisch 3D-keukenplan dat jouw ideeën perfect weergeeft
 • Ruime kennis van al de verschillende keukenmaterialen en hun eigenschappen
 • Heeft een overvloed aan vakkennis voor jou ter beschikking 
 • Ervaren projectbegeleider en probleemoplosser

Budgetbeheerder 

 • Helpt bij het opmaken van een keukenontwerp dat past bij jouw budget 
 • Bespaart jou tijd en geld doordat DSM Keukens uitsluitend werkt met ‘inhouse’ keukenadviseurs en binnenhuisarchitecten  

Deel dit artikel op