Home Nieuws Wat houdt twee jaar prijsvastheid in?

Wat houdt twee jaar prijsvastheid in?

In de kijker

De promoties van DSM Keukens bevatten vaak een prijsvastheid van twee jaar. Maar wat betekent dit precies? En geldt dit ook met de voortdurend stijgende prijzen van de laatste tijd?

 

inflation

Prijsstijgingen alom, behalve …

We moeten het je waarschijnlijk niet vertellen. In het afgelopen jaar zijn we van een gezondheidscrisis naar een nieuwe energiecrisis gegaan. Er gaat geen enkel nieuwsbericht voorbij waarin geen sprake is van een prijsverhoging. Dat is ook te voelen in de interieur- en bouwsector. Verschillende grondstoffen, zoals cement, werden in 2022 tot 33% duurder. Gelukkig kan je bij DSM Keukens op je twee oren slapen.

 

Wat betekent twee jaar prijsvastheid?

De promoties van DSM Keukens bevatten regelmatig een prijsvastheid van twee jaar. Speciaal voor degenen die van plan zijn hun keuken in de nabije toekomst te veranderen, maar nog wat tijd nodig hebben om over het grote project na te denken. Zodra je hebt samengezeten met een van onze binnenhuisarchitecten en je je droomkeuken hebt bestelt, heb je twee jaar de tijd om die te laten installeren. Gedurende die twee jaar blijft jouw keuken aan de afgesproken prijs. Als dat niet straf is!

Geen voorschot

Heb je een offerte gemaakt en een datum geprikt voor de installatie van je keuken? Dan hoef je geen voorschot te betalen! Een voorschot wordt pas 4 maanden voor de installatie gevraagd. Tot die tijd heb je trouwens ook de tijd om elk detail van je keuken nog te veranderen!

Bij DSM Keukens vind je de keuken van uw dromen. Je kan rekenen op professioneel advies op maat van elk project en elk budget. Laat je inspireren in één van onze 16 toonzalen in België.

Maak een afspraak

Deel dit artikel op