Home Blogs Welk keukentype ben jij?

Welk keukentype ben jij?

In de kijker

Niet alleen een mooi keukendesign is veel waard, een moderne keuken moet ook goed uitgerust zijn.

Of je nu een echte foodie bent of vooral belang hecht aan een strak design: bij DSM Keukens vind je de keukenoplossing die aan al jouw wensen voldoet. Maar welke spoeltafel past nu helemaal bij jouw kook- en levensstijl? Ontdek het hier

De creatieve levensgenieter

Sta je graag in de keuken en word je ook instant gelukkig van een gastronomisch restaurant? Of ben jij een foodie die elke dag van de week wel iets anders lust? Op maandagavond flans je iets in mekaar met leftovers van het voorbije weekend, op woensdagavond kies je voor gezonde takeaway en op vrijdagavond bezoek je jouw favoriete sterrenrestaurant. De culinaire wereld ligt aan jouw voeten. Deze spoeltafels en keukenoplossingen zijn net zo veelzijdig en creatief als jij. Carpe diem!

De semi-professional

Nergens voel jij je meer thuis dan in een goed georganiseerde keuken. It’s got to be perfect: dat is jouw levensmotto. In de keuken vertaalt zich dat in goede kwaliteit en verfijnd design, want koken is jouw passie. Je experimenteert met ingrediënten en de nieuwste kooktechnieken en houdt ervan om jouw skills voortdurend naar een hoger niveau te tillen. Je houdt van keukenoplossingen die een strak design combineren met de laatste praktische snufjes. Koken anno 2022: the next level.

De gezellige familiekok

Gezelligheid troef! Je geniet van het leven en laat anderen graag meegenieten. Het weekend is voor jou dan ook het ideale moment om uit te pakken met jouw kookkunsten. Gezond, lekker en niet al te ingewikkeld. De keuken is vooral een sociale ontmoetingsplek, die van alle gemakken is voorzien: functioneel, slimme functies en gemakkelijk te reinigen. Redenen genoeg voor een etentje met vrienden of familie. Deze keukenoplossingen maken het jou een stuk gemakkelijker.

 

Wil je zeker de juiste spoeltafel kiezen? Doe hier de test en ontdek welk keukentype je bent.

 

Kom langs in een van de achttien toonzalen van DSM Keukens. De keukenadviseurs en binnenhuisarchitecten adviseren je graag over het ultieme keukenontwerp.

Deel dit artikel op