Home Nieuws Welke keuken past bij jou?

Welke keuken past bij jou?

Tips & tricks

In onze keuken besteden we heel wat tijd. Het is dan ook belangrijk om je helemaal thuis te voelen in jouw keuken. Ga je voor strak, landelijk, industrieel of minimalistisch? Laat je inspireren door deze keukentrends.

Landelijke keuken

Anno 2020 is de keuken de plek bij uitstek om te onthaasten en te ontspannen. De perfecte hideaway om volledig tot rust te komen en te genieten van de eenvoudige dingen des levens. Nergens is de verbondenheid met de natuur groter dan in een landelijk interieur. De landelijke keukenstijl brengt rust in je dagelijkse leven. Voor een sfeervolle en tijdloze uitstraling.

Scandinavische keuken

Scandinavische keukens zijn momenteel bijzonder hip en trendy. De Scandinavische stijl staat voor eenvoud, minimalisme, functionaliteit en lichte kleuren, zoals wit in combinatie met diverse grijze en beige tinten en soms ook zwart of donkerbruin. Ergonomie en comfort staan voorop. Relax and recharge!

Eigentijdse keuken

Eigentijdse keukens worden alsmaar populairder. De eigentijdse keukenstijl staat voor eigenzinnigheid, speelsheid en opvallend materiaalgebruik. Deze trend komt voort uit de hedendaagse behoefte aan individualiteit en het uiten van je persoonlijkheid. Tijdloos en vooral uniek.

Moderne keuken

Bij een moderne keuken denk je automatisch aan een strak design met witte kasten en een functioneel kookeiland. Maar de mogelijkheden reiken veel verder. Ga je voor witte of zwarte kasten of toch liever een houten uitvoering? In een moderne keuken kun je alle kanten uit. Moderne keukens zijn clean en hygiënisch. Kortom, een comfortabele leefkeuken met de nieuwste snufjes.

Industriële houten keuken

Industriële keuken

De industriële keuken staat voor een stoere en tegelijk warme uitstraling. Houtlook deuren met zware metalen handvatten, een stijlvol werkblad in antracietgrijs en de juiste vintage accessoires brengen een urbansfeer naar de keuken. Een stoer en robuust gasfornuis zorgt voor de finishing touch. In jouw keuken wordt gekookt (én geleefd) en dat mag gezien worden.

Welke interieurstijl karakteriseert jou?

Deel dit artikel op