Home Nieuws Whirlpool inductiekookplaat: Duurzame kwaliteit

Whirlpool inductiekookplaat: Duurzame kwaliteit

Nieuw in aanbod

Een elegant ontwerp, precisie en efficiëntie, dat is wat de Whirlpool inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap je biedt. Een elegante kookplaat en dampkap in één, ideaal voor in een kookeiland.
De kookplaat is ontworpen om je gerechten in perfectie te bereiden en tegelijkertijd geuren en dampen op te zuigen, dicht bij de bron. 

 

Slim ontwerp

Met een simpel gebaar van je vinger kan je de bereiding van je gerecht aanpassen en kiezen uit 9 vermogensniveaus en booster-functie. Het ergonomische ontwerp van de geïntegreerde dampkap is vlak met de glasplaat geïnstalleerd, je kan dus je pan van de ene kookzone naar de andere schuiven zonder deze te moeten optillen. Het rooster blijft langdurig mooi dankzij de teflon-afwerking met anti-kras eigenschappen, niet-kleverig, stevig en gemakkelijk schoon te maken.

Automatische afzuigsnelheid

Dankzij de technologie die automatisch de afzuigsnelheid regelt, past de geïntegreerde dampkap het vermogensniveau aan met de kookomgeving. De dampkap stelt het absorptievermogen af op de hoeveelheid aanwezige kookdampen en berekent het ideale evenwicht tussen stilte, vermogen en energie-efficiëntie.

Ontworpen voor minimalistische keukens

Het sleutelwoord van elke moderne keuken: design. De Whirlpool inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap is ontworpen om je keuken een extra luxe tintje te geven. De glasplaat en het zwarte rooster combineren elegantie met prestatie. En het is niet meer nodig om een aparte dampkap te installeren, voor een minimalistisch en open design.

Dampkap direct naast de bron

De geïntegreerde afzuiging is eenvoudig in gebruik en simpel te reinigen. De afzuigmodule zit in het midden van de kookplaat, altijd dicht bij de bron. De efficiënte afzuiging is in te stellen in drie niveaus en twee boosteropties. Zo pas je de afzuiging aan aan ieder kookniveau.

WVH 92 K/1 Whirlpool

Kookplaat met geïntegreerde dampkap 83 cm

  • 6th SENSE automatische functies: smelten, warmhouden, sudderen en koken
  • Restwarmte-indicatoren
  • Timer voor kooktijdinstelling voor een zone naar keuze (1-119 min.)
  • Energieklasse A
  • Debiet evacuatiemodus: max. 400 m³/h, booster 630 m³/h
  • Geluidsniveau in evacuatiemodus: min. 62 – max. 73 dBA

De Whirlpool inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap zelf ontdekken?

Maak snel en eenvoudig jouw afspraak bij een van onze adviseurs of binnenhuisarchitecten.

We verwelkomen je graag met een glaasje of een lekkere kop koffie.

Maak een afspraak

Deel dit artikel op