Home Keukens Eigentijdse keuken Een klassieker: de zwart-wit keuken

Een klassieker: de zwart-wit keuken

Zwart-wit keuken in modern, klassieke stijl

Zwart-wit keukens zijn een klassieker onder de keukenstijlen. Je kan ze onmogelijk negeren. De keukenstijl gaat al jaren mee en er zit geen einde aan te komen. Het hoog contrast van de twee kleuren geeft de stijl een veelzijdig en gedurfd karakter. Het kleurenpalet is tijdloos en vestigt de aandacht op elektro- en andere inbouwtoestellen. De uitvoering van de schuifdeurkast en andere keukenkasten is vervaardigd in ‘Direct Lak Premium Wit’. De vormentaal is modern.

Wijnkoelkast van Miele
Wijnkoelkast van Miele
Schuifdeurkast met sfeervolle indirecte verlichting
Schuifdeurkast met sfeervolle indirecte verlichting

Wine not?

Echte wijnliefhebbers kunnen kiezen voor een luxueuze wijnkoelkast zoals deze van Miele. Zo is jouw wijn steeds op temperatuur en op smaak. Verwacht én onverwacht bezoek kan meteen aanschuiven voor een lekker aperitief in de keuken.

Op maat van jouw levensstijl

Een keuken moet zich aanpassen aan jouw levensstijl en niet andersom. Bij DSM Keukens kan je jouw nieuwe keuken volledig personaliseren zodat het finale keukenontwerp perfect aansluit bij jouw behoeften.

Kom eens langs

Kom 100% veilig winkelen in onze toonzalen. Bij DSM Keukens houden we het veilig. Maak snel en eenvoudig jouw VIP-afspraak met een van onze keukenadviseurs of binnenhuisarchitecten.