Home Keukens Cottage keuken Eilandkeuken in modern landelijke stijl

Eilandkeuken in modern landelijke stijl

Genieten in landelijke sfeer, met alle moderne gemakken. Kan je moeilijk beslissen wanneer de keuze gaat tussen een moderne, strakke keuken of een romantische landelijke keuken? Stel je open voor de combinatie van beide stijlen. De overgang tussen de strakke lijnen van het greeploze kookeiland en de klassiekere uitvoering van het kookgedeelte creëert een aangename spanning.

Gekleurde binnenkasten maken weldegelijk het verschil
Gekleurde binnenkasten maken weldegelijk het verschil
Slimme kastsystemen bieden je de nodige comfort

Simplicity meets design

De keuken heeft een organische uitstraling door de structuur en kleur van het hout. Het composieten werkblad van 3 cm met velvetafwerking, de haard op basis van waterdamp en de groene accessoires zorgen voor een gezellige en levendige sfeer. Daarenboven is de haard ook onderhoudsvriendelijk!

Op maat van jouw levensstijl

Een keuken moet zich aanpassen aan jouw levensstijl en niet andersom. Bij DSM Keukens kan je jouw nieuwe keuken volledig personaliseren zodat het finale keukenontwerp perfect aansluit bij jouw behoeften.

Kom eens langs

Kom 100% veilig winkelen in onze toonzalen. Bij DSM Keukens houden we het veilig. Maak snel en eenvoudig een VIP-afspraak met een van onze keukenadviseurs of binnenhuisarchitecten.