Home Keukens Eigentijdse keuken Industriële keuken in loftstijl

Industriële keuken in loftstijl

Deze industriële keukenrealisatie speelt in op de trend van ‘the hidden kitchen’. Wie fier is op zijn keuken hoeft deze natuurlijk niet weg te stoppen. Het contrast van het kookeiland in wit marmer (Keramiek ‘Calacatta Silk’) combineert perfect met de opbergkasten in donkere houtstructuur. Het idee achter deze trend is de integratie van de keuken in de woonkamer. Keuken en leefruimte fungeren als eenheid.

Innovatief gasfornuis van Pitt Cooking
Innovatief gasfornuis van Pitt Cooking
Stijlvolle ontbijtkast in witte marmerlook
Stijlvolle ontbijtkast in witte marmerlook

The hidden kitchen

Typerend aan deze trend is het gebruik van een verborgen ontbijtkast. Onverwachts bezoek? Met deze slimme kast verdwijnen keukentoestellen en keukenattributen in een oogwenk. Opgeruimd staat netjes! Wil je nog een stapje verder gaan? Je kan bij DSM Keukens ook een bureau laten inbouwen in jouw keukenkast. Een multifunctionele keuken is dé trend van de laatste jaren.

Op maat van jouw levensstijl

Een keuken moet zich aanpassen aan jouw levensstijl en niet andersom. Bij DSM Keukens kan je jouw nieuwe keuken volledig personaliseren zodat het finale keukenontwerp perfect aansluit bij jouw behoeften.

Kom eens langs

Kom 100% veilig winkelen in onze toonzalen. Bij DSM Keukens houden we het veilig. Maak snel en eenvoudig een VIP-afspraak met een van onze keukenadviseurs of binnenhuisarchitecten.