Home Keukens Eigentijdse keuken Industriële keuken in loftstijl

Industriële keuken in loftstijl

industriële keuken in loftstijl

Hou je van een industriële, stedelijke en exclusieve look? Dan is deze keuken in loftstijl echt iets voor jou! Met hoge kolomkasten in een zwarte houtstructuur en keukenfronten in marmerlook ben je mee met de allernieuwste trends in keukenland. Zet jouw stijl extra in de verf met industriële wandrekken.

Brede servieslades in metaal, glas of hout
Brede servieslades in metaal, glas of hout
Handige kastoplossing
Handige kastoplossing

Gebruiksgemak centraal

In deze exclusieve keuken staat niet enkel het design centraal maar ook het gebruiksgemak. Hoge kolomkasten worden vergezeld van slimme kastoplossingen. Daarnaast zijn de overige kastdeuren van het kookeiland en bargedeelte uitgevoerd in een nieuw materiaal: Smart Glass marmerlook. Niet alleen knap maar ook onderhoudsvriendelijk.

Op maat van jouw levensstijl

Een keuken moet zich aanpassen aan jouw levensstijl en niet andersom. Bij DSM Keukens kan je jouw nieuwe keuken volledig personaliseren zodat het finale keukenontwerp perfect aansluit bij jouw behoeften.

Kom eens langs

Kom 100% veilig winkelen in onze toonzalen. Bij DSM Keukens houden we het veilig. Maak snel en eenvoudig een VIP-afspraak met een van onze keukenadviseurs of binnenhuisarchitecten.