Home Keukens Eigentijdse keuken Innovatieve designkeuken in ‘Deepskin’

Innovatieve designkeuken in ‘Deepskin’

In teken van onze 101ste verjaardag, ontwierpen we een Jubileumkeuken van formaat. De keuken is vervaardigd uit het innovatieve materiaal ‘Deepskin’ en heeft heel wat unieke troeven zoals extra hoge deuren in 1 stuk, extra hoge onderkasten, aluminium vitrinedeuren en gekleurde binnenkasten.

Matzwarte designkraan
Matzwarte designkraan
Aluminium vitrinedeuren geven de keuken een unieke designlook
Aluminium vitrinedeuren geven de keuken een unieke designlook

Deepskin

Deepskin heeft alle gemakken van een laminaat: makkelijk afwasbaar, stevig, stoot- en krasvast met de uitstraling van echt hout. Het materiaal heeft z’n naam te danken aan het verfijnd reliëf. Het is het eerste materiaal op de keukenmarkt dat qua look and feel zo dicht aanleunt bij fineer. Bovendien is het een stuk budgetvriendelijker. Enkel verkrijgbaar bij DSM Keukens.

Op maat van jouw levensstijl

Een keuken moet zich aanpassen aan jouw levensstijl en niet andersom. Bij DSM Keukens kan je jouw nieuwe keuken volledig personaliseren zodat het finale keukenontwerp perfect aansluit bij jouw behoeften.

Kom eens langs

Kom 100% veilig winkelen in onze toonzalen. Bij DSM Keukens houden we het veilig. Maak snel en eenvoudig een VIP-afspraak met een van onze keukenadviseurs of binnenhuisarchitecten.