Home Keukens Cottage keuken Kitchenette in warm hout

Kitchenette in warm hout

Deze kitchenette in warm hout blinkt uit op vlak van design. De keuken is compact maar biedt veel comfort. In dit intelligente ontwerp wordt de beschikbare ruimte ten volle benut. Een goede indeling van je keuken is dan ook cruciaal. Denk maar aan de correcte positionering van alle toestellen en keukenmeubelen, genoeg ruimte om vrij rond te bewegen, etc.

Luxueuze oven van Siemens en apothekerskastindeling
Luxueuze oven van Siemens en apothekerskastindeling
Designdampkap van Siemens
Designdampkap van Siemens

Comfort en design

In een slimme keuken heb je alles binnen handbereik en moet je niet inboeten in gebruiksgemak. Een functionele keuken is prettig, maar het oog wil ook wat. Onze binnenhuisarchitecten en keukenstylisten bundelen hun krachten voor het ontwerpen van praktische, functionele keukens die daarnaast ook verrassend zijn in design.

Op maat van jouw levensstijl

Een keuken moet zich aanpassen aan jouw levensstijl en niet andersom. Bij DSM Keukens kan je jouw nieuwe keuken volledig personaliseren zodat het finale keukenontwerp perfect aansluit bij jouw behoeften.

Kom eens langs

Kom 100% veilig winkelen in onze toonzalen. Bij DSM Keukens houden we het veilig. Maak snel en eenvoudig een VIP-afspraak bij een van onze keukenadviseurs of binnenhuisarchitecten.