Home Keukens Cottage keuken Landelijke keuken in zandkleur

Landelijke keuken in zandkleur

Landelijke keuken in zandkleur

Kwalitatieve, traditionele materialen maken deze keuken een lust voor het oog. Het werkblad is gemaakt uit graniet en afgewerkt met een ‘papegaaibek’. Vrije bewegingsruimte en een open opstelling zorgen voor ergonomisch gemak. De keuken straalt rustieke charme uit. Er werd bij het ontwerpen van de keuken ook aandacht besteed aan slimme opbergoplossingen. Een grote troef in de keuken wanneer je veel servies en keukengerei hebt. Berg je keukenhanddoeken en ander keukentoebehoren eenvoudig netjes op. Zo, nu ben je klaar om te genieten!

Gasfornuis van SMEG
Gasfornuis van SMEG
Charmante landelijke vitrinekastjes
Charmante landelijke vitrinekastjes

Op en top landelijk

Een op en top landelijke keuken. Zandkleuren kaderfronten, traditionele metalen handgrepen, elegante kroonlijsten, symmetrische vitrinekasten en een reusachtig gasvuurfornuis van SMEG maken deze keuken een échte kanjer. Een gasfornuis is de droom van elke hobbykok. Praktisch in gebruik en past perfect bij de landelijke stijl.

Op maat van jouw levensstijl

Een keuken moet zich aanpassen aan jouw levensstijl en niet andersom. Bij DSM Keukens kan je jouw nieuwe keuken volledig personaliseren zodat het finale keukenontwerp perfect aansluit bij jouw behoeften.

Kom eens langs

Kom 100% veilig winkelen in onze toonzalen. Bij DSM Keukens houden we het veilig. Maak snel en eenvoudig een VIP-afspraak met een van onze keukenadviseurs of binnenhuisarchitecten.