Home Keukens Cottage keuken Landelijke keuken met haardvuur

Landelijke keuken met haardvuur

Bijzondere keuken in landelijke stijl met agaatwitte structuurlak fronten en een prachtig keukenwerkblad in keramiek ‘Inalco Iseo Gris Hammered’. Gegroefde keukenkasten en klassieke kaderdeuren worden naast elkaar aangewend. Let ook op de andere klassieke elementen van de keuken zoals de houten kroonlijst, stalen grepen en het traditioneel gasfornuis van Boretti.

Unieke spoelbak in het werkblad
Unieke spoelbak in het werkblad
Trendy vitrinekast in glas-in-aluminium
Trendy vitrinekast in glas-in-aluminium

Luxury state of mind

Het werkblad in keramiek heeft een natuurlijk en uniek patroon. Het rauwe materiaal komt uitstekend tot zijn recht en werd ook toegepast voor de spoelbak. Een open haard in de keuken op basis van waterdamp brengt een gezellige sfeer. Het maakt de keuken een ideale plaats om ‘s avonds te aperitieven met het gezin, familie of vrienden.

Op maat van jouw levensstijl

Een keuken moet zich aanpassen aan jouw levensstijl en niet andersom. Bij DSM Keukens kan je jouw nieuwe keuken volledig personaliseren zodat het finale keukenontwerp perfect aansluit bij jouw behoeften.

Kom eens langs

Kom 100% veilig winkelen in onze toonzalen. Bij DSM Keukens houden we het veilig. Maak snel en eenvoudig een VIP-afspraak met een van onze keukenadviseurs of binnenhuisarchitecten.