Home Keukens Eigentijdse keuken Matzwarte keuken met donker hout

Matzwarte keuken met donker hout

Zwarte keukens plaatsen zich als topfavoriet binnen de nieuwste keukentrends. Gecombineerd met houten kasten, eettafels en spatwanden, creëer je een gezellige keuken met persoonlijkheid. Het werkblad is gemaakt uit keramiek. Keramische werkbladen zijn onderhoudsvriendelijk en beschikbaar in een ruim assortiment kleuren. Het materiaal is niet-poreus. Met andere woorden: geen stress meer bij wijn- of koffievlekken!

Matzwarte kraan van Franke
Matzwarte kraan van Franke
Slim koken doe je met een verborgen twist-stopcontact
Slim koken doe je met een verborgen twist-stopcontact

Make a statement

In een keuken wordt er tegenwoordig veel meer gedaan dan alleen koken. Het is een leefruimte waar je gesprekken voert, tijd doorbrengt met familie en vrienden en kan werken. Een eettafel in het verlengde van het keukeneiland mag dan ook niet ontbreken. Gezellig samenzijn. Daar draait het om. Matzwarte materialen gecombineerd met donker hout maken van deze keuken een echte ‘statement’ keuken.

Op maat van jouw levensstijl

Een keuken moet zich aanpassen aan jouw levensstijl en niet andersom. Bij DSM Keukens kan je jouw nieuwe keuken volledig personaliseren zodat het finale keukenontwerp perfect aansluit bij jouw behoeften.

Kom eens langs

Kom 100% veilig winkelen in onze toonzalen. Bij DSM Keukens houden we het veilig. Maak snel en eenvoudig een VIP-afspraak met een van onze keukenadviseurs of binnenhuisarchitecten.