Home Keukens Cottage keuken Modern-landelijke charme in de keuken

Modern-landelijke charme in de keuken

Landelijke charme in de keuken

Hou je van het comfort en de warmte van een rustieke, traditionele keuken? De keukenontwerpers bij DSM creëerden een modern-landelijke keuken door traditionele elementen te combineren met vooruitstrevende keukentrends zoals een ‘waterval-werkblad’.

Praktisch afvalsorteersysteem
Praktisch afvalsorteersysteem
Kwalitatieve keukenapparatuur van SMEG
Kwalitatieve keukenapparatuur van SMEG

Traditionele keuken.

Een modern-landelijke keuken combineert traditionele elementen met moderne functionaliteiten en -vormgeving. Landelijke elementen zoals de houten kroonlijst, opvallende grepen en glas-in-aluminium vitrinedeuren mochten niet ontbreken. Wil je jouw landelijke keuken meer een cottage-feel geven? Maak dan gebruik van opvallende keukenaccessoires zoals bronzen potten en pannen en houten wandplanken om je kruidenpotten en favoriete keukenitems in de kijker te zetten.

Op maat van jouw levensstijl

Een keuken moet zich aanpassen aan jouw levensstijl en niet andersom. Bij DSM Keukens kan je jouw nieuwe keuken volledig personaliseren zodat het finale keukenontwerp perfect aansluit bij jouw behoeften.

Kom eens langs

Kom 100% veilig winkelen in onze toonzalen. Bij DSM Keukens houden we het veilig. Maak snel en eenvoudig een VIP-afspraak bij een van onze keukenadviseurs of binnenhuisarchitecten.