Home Keukens Eigentijdse keuken Moderne keuken met functioneel design

Moderne keuken met functioneel design

Moderne keuken met functioneel design

Een zwart-wit keuken gaat mooi samen met elementen in houtstructuur. Zoals de houten bar die warmte brengt in het anders koele zwart-wit thema. De keukenopstelling op zich heeft een eenvoudige vormentaal. Maar de samenstelling van compatibele materialen en fijne details zoals de indirecte verlichting en groene decoratie resulteert in een keukenontwerp om U tegen te zeggen. Elk element voegt extra waarde toe aan het geheel. 

Innovatief werkblad met anti-vingerafdruk eigenschap
Innovatief werkblad met anti-vingerafdruk eigenschap
Een functioneel, eenvoudig en stijlvol design
Een functioneel, eenvoudig en stijlvol design

Make each detail count

Een moderne keuken hoeft niet strak en clean te zijn om het een ‘moderne keuken’ te kunnen noemen. Door gebruik te maken van neutrale kleuren en natuurlijke elementen zoals hout, creëer je een tijdloze keuken waarin elk detail een toegevoegde waarde heeft.

Op maat van jouw levensstijl

Een keuken moet zich aanpassen aan jouw levensstijl en niet andersom. Bij DSM Keukens kan je jouw nieuwe keuken volledig personaliseren zodat het finale keukenontwerp perfect aansluit bij jouw behoeften.

Kom eens langs

Kom 100% veilig winkelen in onze toonzalen. Bij DSM Keukens houden we het veilig. Maak snel en eenvoudig een VIP-afspraak bij een van onze keukenadviseurs of binnenhuisarchitecten.