Home Keukens Eigentijdse keuken Moderne, stedelijke keuken

Moderne, stedelijke keuken

Moderne, stedelijke keuken

Zie jij jezelf wonen in een drukke stad waar veel te beleven valt? Hoort daarbij een goed uitgeruste, moderne keuken in stedelijke sfeer? Of je nu eigenaar bent van een luxueuze loft of een bescheiden appartement, de stedelijke sfeer breng je in huis met eenvoud, functionele apparaten en het blootleggen van karaktervolle structuren.

Functionaliteit is key wanneer het gaat over keukenapparatuur
Functionaliteit is key wanneer het gaat over keukenapparatuur
Een granieten werkblad gaat jaren mee
Een granieten werkblad gaat jaren mee

Less is more.

Het motto in de stedelijke keuken is ‘less is more’. Zowel in de keuken als in de rest van het interieur primeren strakke vormen en structuren. De keuken is functioneel, stoer en sober. Keukenapparatuur moet gebruiksvriendelijk zijn en de gekozen keukenelementen tijdloos en duurzaam. De houten keukenaccessoires, planten en rode bakstenen muur brengen warmte en gezelligheid.

Op maat van jouw levensstijl

Een keuken moet zich aanpassen aan jouw levensstijl en niet andersom. Bij DSM Keukens kan je jouw nieuwe keuken volledig personaliseren zodat het finale keukenontwerp perfect aansluit bij jouw behoeften.

Kom eens langs

Kom 100% veilig winkelen in onze toonzalen. Bij DSM Keukens houden we het veilig. Maak snel en eenvoudig een VIP-afspraak bij een van onze keukenadviseurs of binnenhuisarchitecten.