Home Keukens Eigentijdse keuken Moderne wandkeuken met witte, greeploze fronten

Moderne wandkeuken met witte, greeploze fronten

Moderne wandkeuken met witte, greeploze fronten

Wie denkt aan een moderne keuken denkt snel aan een volledig witte of zwarte strakke keuken. Je kan jouw moderne keuken ook combineren met een opvallend werkblad of andere eyecatcher. Als er een keukenstijl perfect samengaat met tal van andere woonstijlen is het de moderne keukenstijl. Een wandkeuken is daarnaast de keukenopstelling bij uitstek voor smalle of kleine vertrekken.

Bronzen kraanwerk als eyecatcher
Bronzen kraanwerk als eyecatcher
Geaderde marmeren spatwand
Geaderde marmeren spatwand

Modern met een klassieke twist.

Het bronzen kraanwerk geeft deze moderne keuken een klassieke twist. Bronzen kraanwerk zag je vroeger vooral terug in klassieke, landelijke keukens. De grens tussen verschillende keukenstijlen is vervaagd. Onverwachte combinaties van keukenelementen duiken op en leiden tot verbazend mooie ontwerpen.

Op maat van jouw levensstijl

Een keuken moet zich aanpassen aan jouw levensstijl en niet andersom. Bij DSM Keukens kan je jouw nieuwe keuken volledig personaliseren zodat het finale keukenontwerp perfect aansluit bij jouw behoeften.

Kom eens langs

Kom 100% veilig winkelen in onze toonzalen. Bij DSM Keukens houden we het veilig. Maak snel en eenvoudig een VIP-afspraak bij een van onze keukenadviseurs of binnenhuisarchitecten.