Home Keukens Eigentijdse keuken Scandinavische keuken met marmeren spatwand

Scandinavische keuken met marmeren spatwand

Scandinavische interieurs brengen de natuur en rust in huis. Waar hun minimalistisch design vaak gepaard gaat met sobere elektrotoestellen en rustgevende kleuren, wordt hier bewust gekozen voor een luxueuze afwerking met een spatwand in marmer. Marmer is een natuursteen en past dus goed bij de Scandinavische stijl. We halen de natuur in huis met een eigentijdse en stijlvolle designkeuken.

Geaderde spatwand in marmer
Geaderde spatwand in marmer
Dé opbergoplossing voor keukenvoorraden
Dé opbergoplossing voor keukenvoorraden

All time elegance

Een natuurlijk en functioneel design gaat hier hand in hand met luxematerialen en -toestellen zoals marmer, een matzwarte kraan van Franke en kwalitatieve elektrotoestellen. Deze musthaves geven jouw keuken een verfijnde elegantie.

Op maat van jouw levensstijl

Een keuken moet zich aanpassen aan jouw levensstijl en niet andersom. Bij DSM Keukens kan je jouw nieuwe keuken volledig personaliseren zodat het finale keukenontwerp perfect aansluit bij jouw behoeften.

Kom eens langs

Kom 100% veilig winkelen in onze toonzalen. Bij DSM Keukens houden we het veilig. Maak snel en eenvoudig een VIP-afspraak met een van onze keukenadviseurs of binnenhuisarchitecten.