Home Keukens Eigentijdse keuken Scandinavische, witte keuken met hout

Scandinavische, witte keuken met hout

Scandinavische, witte keuken met hout

Droom je van een witte keuken of een natuurlijke houten keuken die een knusse sfeer uitstraalt met veel natuurlijke lichtinval en een zacht kleurenpalet? Dan is de Scandinavische keukenstijl zeker een goede optie om te overwegen.

Verborgen stopcontact met uitrekelement
Verborgen stopcontact met uitrekelement
Extra brede lades voor meer opbergruimte
Extra brede lades voor meer opbergruimte

Scandinavische charme.

De Scandinavische keukenstijl doet ons wegdromen van uitgestrekte bossen in het hoge noorden en ademt ruimte, licht en natuurlijke schoonheid. Met lichte tinten en pure materialen zoals hout breng je de sfeer van de natuur in je interieur. In de keuken willen we graag veel natuurlijk licht, een gevoel van ruimte en helderheid. Maar wel in combinatie met warme accenten en persoonlijke accessoires die zorgen voor een huiselijk knus gevoel in de keuken.

Op maat van jouw levensstijl

Een keuken moet zich aanpassen aan jouw levensstijl en niet andersom. Bij DSM Keukens kan je jouw nieuwe keuken volledig personaliseren zodat het finale keukenontwerp perfect aansluit bij jouw behoeften.

Kom eens langs

Kom 100% veilig winkelen in onze toonzalen. Bij DSM Keukens houden we het veilig. Maak snel en eenvoudig een VIP-afspraak bij een van onze keukenadviseurs of binnenhuisarchitecten.