Home Keukens Cottage keuken Traditionele keuken met authentieke elementen

Traditionele keuken met authentieke elementen

traditionele keuken met authentieke elementen

De traditionele, landelijke keuken is verreweg de gezelligste en warmste keuken om in te vertoeven. De authentieke stijl wordt vertaald in de kaderdeuren van de keukenkasten, het werkblad in verouderde Belgische blauwe hardsteen en de details in de afwerking. Zo zie je dat het werkblad is afgewerkt met papegaaibek, wat een eigen en uniek karakter geeft aan de keuken.

 

Centraal gasfornuis van SMEG
Centraal gasfornuis van SMEG
Rustieke natuursteen en authentieke tegels voor een warme uitstraling
Rustieke natuursteen en authentieke tegels voor een warme uitstraling

Rustiek maar uniek

Opvallend is het fornuis van SMEG dat hier een centrale plaats heeft gekregen in de keuken. Een statig gasfornuis is de droom van elke hobbykok en geeft de keuken extra pit (letterlijk en figuurlijk). Een ingebouwd wijnrek geeft je de gelegenheid om je beste flessen in te etaleren. Een ‘musthave’ voor wijnliefhebbers!

Op maat van jouw levensstijl

Een keuken moet zich aanpassen aan jouw levensstijl en niet andersom. Bij DSM Keukens kan je jouw nieuwe keuken volledig personaliseren zodat het finale keukenontwerp perfect aansluit bij jouw behoeften.

Kom eens langs

Kom 100% veilig winkelen in onze toonzalen. Bij DSM Keukens houden we het veilig. Maak snel en eenvoudig een VIP-afspraak met een van onze keukenadviseurs of binnenhuisarchitecten.