Home Keukens Eigentijdse keuken Witte, gezellige kitchenette

Witte, gezellige kitchenette

witte, gezellige kitchenette

Met een witte keuken zit je altijd goed. Hoewel wit soms ervaren wordt als een iets koelere kleur, wil dat niet zeggen dat jouw keuken niet warm, licht en gezellig kan zijn. Het voordeel van een wit materiaal is dat het heel eenvoudig te combineren valt. Hier werd gekozen voor een werkblad in blinkende composiet ‘Pure White’. Wil je het nog budgetvriendelijker? Een wit laminaten werkblad vormt een prima alternatief.

Met een uitschuifbaar schap benut je elke hoek
Met een uitschuifbaar schap benut je elke hoek
Prachtige designkraan van Franke in mat wit
Prachtige designkraan van Franke in mat wit

Praktisch én stijlvol

De U-opstelling is uiterst praktisch en omkadert de ruimte. Een ideale opstelling als je thuis wat minder vierkante meters ter beschikking hebt. Ook het bereiden van maaltijden is er fijn en makkelijk. Verplaats de kookpotten meteen van kookvuur naar eettafel. Drink er een goeie kop koffie terwijl je de zondagskrant openslaat of laat de kids er na school hun huiswerk maken. Fijne studieplek, toch?

Op maat van jouw levensstijl

Een keuken moet zich aanpassen aan jouw levensstijl en niet andersom. Bij DSM Keukens kan je jouw nieuwe keuken volledig personaliseren zodat het finale keukenontwerp perfect aansluit bij jouw behoeften.

Kom eens langs

Kom 100% veilig winkelen in onze toonzalen. Bij DSM Keukens houden we het veilig. Maak snel en eenvoudig een VIP-afspraak met een van onze keukenadviseurs of binnenhuisarchitecten.