Home Keukens Eigentijdse keuken Zwarte, moderne keuken met hout

Zwarte, moderne keuken met hout

Zwarte moderne keuken met hout

Zwarte keukens zijn eigentijds en trendy. In deze keuken zwart met hout komen de gekozen kleuren en materialen goed tot hun recht in het gestroomlijnd ontwerp. Door zwarte materialen te combineren met warm houtwerk, creëer je een ontspannende én levendige sfeer. Wat voor de ene persoon te gewaagd is, is voor een ander net een must.

Verborgen stopcontact in het werkblad
Verborgen stopcontact in het werkblad
Ontbijtkast: praktisch en slim bedacht
Ontbijtkast: praktisch en slim bedacht

Tropic like it’s hot

De zwarte keukenkasten zijn vlek- en krasvrij en voelen zijdezacht aan. Kortom, een dankbaar materiaal. De zwarte fronten matchen mooi met het donker granieten werkblad en de keukenkasten in houtstructuur. De materialencombinatie komt chique, stijlvol en gedurfd voor. Geef je keuken een tropische look and feel met groene planten en gouden decoratie. Met een slimme ontbijtkast wis je in 1,2,3 de sporen van het ontbijt uit.

Op maat van jouw levensstijl

Een keuken moet zich aanpassen aan  jouw levensstijl en niet andersom. Bij DSM Keukens kan je jouw nieuwe keuken volledig personaliseren zodat het finale keukenontwerp perfect aansluit bij jouw behoeften.

Kom eens langs

Kom 100% veilig winkelen in onze toonzalen. Bij DSM Keukens houden we het veilig. Maak snel en eenvoudig een VIP-afspraak met een van onze keukenadviseurs of binnenhuisarchitecten.