Home Moderne keukens

Moderne keukens

Moderne keukens combineren functionaliteit en knap design. De samenstelling van degelijke materialen in een rechtlijnig, strak design maken de moderne keuken een echte aanrader. Moderne keukens zijn ook tijdloos. Een goed doordachte keukenopstelling in een modern jasje gaat jaren mee. De mogelijkheden voor het ontwerpen van een moderne keuken naar jouw smaak zijn eindeloos. Zowel de keukenfronten, werkbladen en toestellen zijn verkrijgbaar in tal van kleuren, materialen en uitvoeringen. Of je nu een bescheiden keuken plaats of een grote keuken met keukeneiland, met een moderne keuken sla je de bal nooit mis. Deze keukenstijl past heel mooi samen met tal van woonstijlen.

Moderne DSM keuken

Kenmerken van moderne keukens

Kleuren

Witte keukens blijven in trek. Ze ogen modern en wit doet je ruimte ook optisch groter lijken. Ben je meer geneigd om te kiezen voor een warmere tint maar is je keukenruimte beperkt? Er bestaat een uitgebreide waaier aan wittinten. Witte keukens zijn niet per se koele keukens. Ook warm wit en crèmekleuren behoren tot het aanbod. Het voordeel van een witte keuken is dat je favoriete items, keukentoestellen of keukendecoratie hier het best tot hun recht komen.  Je kan ze etaleren als echte eyecatchers.

Black and bold. De voorbije 5 jaar wonnen zwarte keukens aan terrein.  Zwarte, moderne keukens zien we meer en meer op het toneel verschijnen. De witte keuken werd echter nog niet van de troon gestoten. Laten we concluderen dat we er met de zwarte keukentrend een waardige opvolger/tegenstander bij hebben. Zwarte keukens zijn statement keukens. Keukens met veel persoonlijkheid en body geven je huis meteen een strakke designlook. Zwarte keukens kan je eenvoudig combineren met andere materialen en kleuren zoals een warme houtlook.

Ben je een echte kleurenfanaat? Als er een keukenstijl is waarin je volop met kleuren kan spelen en experimenten is het de moderne keukenstijl. Kies uit een waaier aan kleurencombinaties. Kies voor een kleurrijk keukenfront om je ontwerp een spannend accent te geven. kleuren zijn dan ook uitermate geschikt om spannende accenten te plaatsen


Materialen

De keuzevrijheid in materialen is enorm. Dat de moderne keuken veelzijdig is, staat niet in twijfel. De meest voorkomende materialen zijn kunststof of hout. Maar ook inox, glas, keramiek en dekton worden veel gekozen. Een andere trend die in opmars is zijn moderne keukens in beton. Hou je van robuuste materialen zoals hout of beton maar wil je een onderhoudsvriendelijke, duurzame keuken? Met een kunststof in houtlook of betonlook krijg je de look die je wilt, inclusief alle gemakken van een laminaat. Net echt!

Mag je moderne keuken opvallen? Combineer dan twee of meer materialen. Door koelere materialen of kleuren te combineren met warmere tinten of houtsoorten creëer je een mooi en spannend contrast.  Laat je fantasie de vrije loop, want ook het kleurengamma en de afwerkingsmogelijkheden zijn onbeperkt.

Details

Innovatieve elektrische apparaten en greeploze lades zijn onmisbare details in de moderne keuken. Keukenkasten zijn verkrijgbaar in zowel matte als glanzende afwerking.
Voor een modern keukendesign wordt steeds meer gekozen voor greeploze keukens, maar ook fijne handgrepen zijn verkrijgbaar. Deze geven de keuken een gestroomlijnde, strakke look. Elektrische apparaten worden stijlvol geïntegreerd in de keukenkasten of het keukenwerkblad. Een moderne keuken laat u ook toe om de keuken te personaliseren. Persoonlijke voorwerpen en accessoires komen extra tot hun recht in deze strakke, sobere, moderne keukenstijl. Als alternatief zijn er natuurlijk ook dunne en rechtlijnige handgrepen verkrijgbaar die eveneens mooi bij het keukenfront passen.

Zwarte moderne DSM Keuken
Zwarte moderne DSM Keuken
Moderne Keuken
Moderne Keuken
Moderne DSM Keuken
Moderne DSM Keuken
Moderne DSM Keuken
Moderne DSM Keuken
Moderne DSM Keuken
Moderne DSM Keuken
Moderne keuken
Moderne DSM Keuken
Moderne DSM Keuken
Moderne DSM Keuken