Home Ontdek de keukengeheimen van…

Ontdek de keukengeheimen van…

Welkom bij Keukengeheimen. Hier duiken we in het persoonlijke leven van jouw favoriete sterren om hun favoriete dingen over hun keuken te ontdekken, hoe ze die gebruiken en wat hun keuken zo speciaal maakt. Van wereldberoemde chef-koks tot acteurs en muzikanten: onze welbekende gasten delen hun eigen unieke keukengeheimen en inzichten speciaal voor jou. Ze vertellen ook waarom ze DSM Keukens als hun keukenpartner kiezen en hoe onze producten en diensten hen helpen om de perfecte culinaire omgeving voor hun drukke levensstijl te creëren. Neem een kijkje achter de schermen en ontdek enkele celebrity-geheimen!

De keukengeheimen van Natalia

Eén van de bekendste klanten van DSM Keukens is Natalia. Na vele jaren is ze nog steeds dolverliefd op haar keuken, waar ze met haar gezin vele uren in spendeert.

We stuurden MNM presentatrice én vlogster Alexandra Gadzina langs voor een blik in de keuken van Natalia. Ook haar keukengeheimen worden onthuld.

Vijftien jaar geleden verbouwde Natalia haar huis. Daar had ze natuurlijk ook een keuken voor nodig. Via niemand minder dan Kelly Pfaff kwam ze terecht bij DSM Keukens. Wat voor haar doorslaggevend was om met ons samen te werken is de manier van aanpak. De aangename sfeer die DSM Keukens met zich meebrengt overtuigde haar meteen.

Natalia’s favoriete functionaliteit in haar keuken? Dat is zonder twijfel het keramische werkblad! Een werkblad dat makkelijk proper te houden is en geen vlekken achterlaat is voor haar een troef.

Waar ze verder mee pronkt, is het feit dat haar keuken na 15 jaar nog steeds zo goed als nieuw is. De duurzame materialen zorgen ervoor dat de kwaliteit van de keuken niet vermindert.

Intussen heeft ze ook ingebouwde kasten voor haar wasplaats op maat laten maken bij DSM Keukens, volgens haar “de verschrikkelijkste before and after ooit”.

 

 

Klik hier voor meer foto’s van Natalia’s keuken!